Ticaret Borsasında korona virüs alarmı
Diyarbakır Ticaret Borsası Başakın Engin Yeşil, 2 yönetim kurulu üyesi ile 2 personelde korona virüs tespit edildiğini açıkladı.
Yayınlanma :
12.06.2020 17:21
Güncelleme :
12.06.2020 17:22
Yaşanan bu durum karşısında tüm Borsa hizmet binasında dezenfekte çalışmalarının sıklaştırıldığını kaydeden Başkan Yeşil, "Birim işleri aksamayacak şekilde, çalışan personel sayısı asgari seviyeye indirilmiştir. Üye ve vatandaşlarımıza yönelik hizmetlerin aksamaması içinde hizmet binamızda idari kat dışında kalan katlarda dönüşümlü olarak 3 arkadaşımızı gelen vatandaşlarımıza yönelik korona virüs tedbirleri alınarak tescil işlemlerini sürdürmekteyiz. Ben özellikle vatandaşlarımıza bir çağrıda da bulunmak istiyorum. Çok kısa süren bir toplantıda 4 vakanın yaşanmasının bu hastalığın ne kadar bulaşıcı olduğunu gözler önüne sermektedir. Bu nedenle vatandaşlarımızın mümkün olduğunca dışarı çıkmamaları, maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyması gerektiğini de belirtmek istiyorum" diye konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: