• Reklam

Tekel bayi vahşetinde tüm zanlılar yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Esenyurt'taki cinayetle ilgili aranan ve iki kişinin canına kıyan Tarık Özerbay ve oğlu Azat Özerbay de yakalandığını duyurdu..

Tekel bayi vahşetinde tüm zanlılar yakalandı
31 Temmuz 2023 - 18:54
İstanbul'da geçtiğimiz günlerde yaşanılan vahşi saldırı ülkenin gündemine oturdu.. Esenyurt ilçesinde bulunan bir tekel bayiine gelen 4 kişi, dükkanda bulunan 3 gence silahıyla ateş açtı..

Kan donduran olayda Batuhan Bayındır ile Yunus Emre Erzen kurtarılamazken, 1 kişi de ağır yaralandı. Görüntülerin ve yaşananların ardından güvenlik güçleri geniş önlemler alarak soruşturma başlattı. Güvenlik güçleri, olayla ilgili şüphelilerin Murat Özer, Tarık Özerbay, Azat Özerbay ve Samet Özerbay olduğunu tespit etti.

Tüm saldırganlar yakalandı
Cinayetin ardından kaçan Murat Özer ile Samet Özerbay yakalandı. Ekiplerin yürüttüğü soruşturma kapsamında saldırıyı gerçekleştiren, iki kişinin canına kıyan Tarık Özerbay ve oğlu Azat Özerbay de yakalandı.

Bakan Yerlikaya: Sosyal medyada paylaşımda bulunan
hesapların FETÖ ve PKK ile bağlantılarını tespit ettik

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Esenyurt ilçesi Güzelyurt Mahallesinde meydana gelen olayın şüphelilerinden (T.Ö.) ve (A.Ö.) de yakalandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzün yaptığı çalışmalar sonrası olayın şüphelilerinden M.Ö ve S.Ö.’den sonra T.Ö. ve A.Ö de yakalandı. Olayla ilgili şüphelilerin tamamı gözaltında.

Bu konu ile ilgili sosyal medya paylaşımda bulunan 35.368 hesap arasından 9.220 hesabın bilgisayarlar tarafından yönetilen bot hesap, 5136 hesabın FETÖ bağlantılı hesap ve 2898’nin ise PKK bağlantılı hesap olduğunu tespit ettik.

"Olumsuz algı oluşturmak için boşuna çabalamayın"
Olumsuz algı oluşturmak için boşuna çabalamayın. Güvenlik güçlerimiz toplum düzenini bozanları, suç işleyenleri hukuk önüne çıkartmaya kararlıdır. 

Suç ve suçlularla mücadelemiz aralıksız devam edecektir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum