"Tatlı Mustafa"nın adı sokağa verildi 

    eşilova'nın kurucusu eski başkanı ve teknik direktörü, Türk futboluna nice futbolcular yetiştiren “Tatlı Mustafa" lakaplı Mustafa Küçükoğullarından'ın adı sokağa verildi.

    "Tatlı Mustafa"nın adı sokağa verildi 
    20 Kasım 2020 - 21:34
     

    Bahri Karataş (KHA) 

    Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, meclis kararı ile İzmir futbolunun simge isimlerinden, Yeşilova'nın kurucusu eski başkanı ve teknik direktörü, Türk futboluna nice futbolcular yetiştiren “Tatlı Mustafa" lakaplı Mustafa Küçükoğullarından'ın adını sokağa verdi.

    Konak Belediye Meclisi Başkan Abdül Batur'un onayıyla, Mustafa Küçükoğullarından'ın yaşamı boyunca 55 yıl hergün geçtiği Mersinli Mahallesi 2816 Sokağa adını verdi.

    Akın Küçükoğullarından, bu güzel haberi sosyal medya hesabından paylaştığı yazısında dile getirdi. 

    KİMDİR?
    Mustafa Küçükoğullarından 1930 yılında İstanbul-Şişli'de doğdu. İzmir'e geldikten sonra 1954'te Yeşilova Kulübü'nü kurdu ve yaklaşık 60 yıl boyunca bu kulübün simgesi oldu. Yeşilova, bu dönemde 45 yıl boyunca Türkiye 2. Ligi ve 3. Ligi'nde mücadele edip, Türkiye Kupası'nda son 8'e kalma başarısını gösterdi. Tatlı Mustafa, hayatını adadığı Yeşilova'da teknik direktörlük ve başkanlık yaparken, oğulları Akın,Metin ve Serkan da kulübün her kademesinde çeşitli görevlerde bulundu.
    6 Kasım 2013' de yaşamını yitirdi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum