Tarkan konseri için ağaçlar söküldü

    İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından bu akşamki Tarkan konseri öncesi, Gündoğdu Meydanı'ndaki ağaçları, sahne ve izleyicilere yer açmak için kökünden söküldü. Ağaç katliamına sessiz kalan Tarkan'ın konseri iptal edip etmeyeceği merak konusu.

    Tarkan konseri için ağaçlar söküldü
    09 Eylül 2022 - 15:48
    İzmir Büyükşehir Belediyesi, kurtuluşu etkinlikleri kapsamında Gündoğdu Meydanı'nda Tarkan'ı sahneye çıkartacak.
    Gündoğdu Meydanı, konsere bir gün kala skandal bir olayla gündeme geldi. CHP'li Belediye Başkanı Tunç Soyer'in, konserin düzenleneceği alandaki ağaçları kökünden söktürdüğü iddia edildi. Bu iddia görüntülerea yansıdı. Gizlidosya06 tarafından yayınlanan görüntülerde ağaçların söküldüğü ve sürüklenerek alandan taşındığı anlar yer alıyor.



    'ÇEVRECİ' TARKAN KONSERE ÇIKACAK MI?
    Daha önce çevreci söylemleri ile gündeme gelip, iktidarı hedef alan Tarkan, ağaç katliamına karşı sessizliğini korurken konsere çıkıp çıkmayacağı ise merak konusu oldu.

    BÜYÜK TEPKİ
    O anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu ile saniye saniye görüntülendi. Twitter'da da paylaşılan görüntüler büyük tepki çekti. Görüntüyü çeken vatandaş belediye görevlisine, "Dayı o ağaç tekrar yeşermez ki şimdi" dediği duyuluyor. Belediye görevlisi de, "Yeşerir, yeşerir tabi ki" diye cevap veriyor. Daha önce çevreci söylemleri ile gündeme gelen Tarkan'ın konser vereceği alandaki ağaçların kökünden sökülmesine sessiz kalması dikkat çekti.

    CHP SÖZDE DOĞA VE ÇEVRE AŞIĞI

    AK Parti İzmir İl Tanıtım ve Medya Başkanı Dilaver Kişili attığı tweette, "Anladık. CHP sözde doğa ve çevre aşığı da bu kadar mı göze sokularak yapılır bir katliam daha. Bize göre zafer, onlara göre barış olan 9 Eylül İzmir'in Kurtuluş'unun 100. yılındaki Tarkan konserine ağaçları feda ederek yürekler yine sızlamamış belli" dedi.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum