• Reklam

Tarkan'ın "Geççek" şarkısı için kim ne dedi

Şarkıcı Tarkan dün "Geççek" isimli yeni şarkısını dijital platformlarda yayınladı. Megastar'ın uzun bir aradan sonra yayınladığı şarkı sosyal medyanın gündemine otururken birçok ünlü isimden de şarkıya yorumlar yağdı. İşte ünlülerin tepkileri...

Tarkan'ın "Geççek" şarkısı için kim ne dedi
19 Şubat 2022 - 00:20

Gonca Vuslateri: "Tarkan ne güzel bir şarkı bu. Tam böyle aile şarkısı

Demet Akalın: "Biri üstümüze inci tanemi atsın."

Şahan Gökbakar: "Kimisi politik anlar, kimisi pandemi anlar, kimisi dünyadaki kötülükler anlar ve kimileri de başka şeyler. Anladığındır, hissettiğindir o şarkı senin için. Sanatçının hislerini ve sebeplerini sorgulamayın, kendi hissettiklerinize odaklanın, keyif alın. Sanat böyle birşey. #geççek"

Metin Uca: Ne güzel hatırlattı sevgili @tarkan , değişim kaçınılmazdır, her şey yenilenir, iyiye evrilir, doğanın diyalektiğinin önünde hiç bir güç duramaz ve güzel günler hep gelir, güç sarhoşu ve tüm kötülerin, kötülüklerin yeri tarihin çöplüğüdür.

Selda Bağcan: "Helalsin TARKAN!.. Nihayet kükredin…"

Fazıl Say: "Tarkan’ı isyanında haklı buluyorum, bence, çok iyi etmiş hissettiklerini şarkıya dökerek. Pop müziğin Megastarı, ülkesine, halkına sahip çıkan sözleri sağolsun içinden geldiğince dökmüş. Milyonlarca genç insanımıza bu ülkede güzel ve umut dolu bir gelecek hazırlamalıyız. Devam.

Doğa Rutkay: "“Ortama güüüm diye düşmek bu olsa gerek? Yakışır. Severiz kendisini ezelden beri.”

Selçuk Balcı: "Gerçekten starsın"

YORUMLAR

  • 0 Yorum