Tarkan, Gündoğdu'da sahneye çıkacak

    İzmir'de 9 Eylül etkinlikleri kapsamında Tarkan'ın vereceği konser için yeni yer belli oldu. Tarkan, sevenleriyle Gündoğdu Meydanı'nda buluşacağını sosyal medya hesabından duyurdu.

    Tarkan, Gündoğdu'da sahneye çıkacak
    08 Eylül 2022 - 15:27 - Güncelleme: 08 Eylül 2022 - 16:23

    İzmir'de 9 Eylül etkinlikleri kapsamında Tarkan'ın konser vereceği, dün akşam yıkılan çelik platform, teknik ekip tarafından incelendi. Değerlendirmelerin ardından yaklaşık 60 ton ağırlığındaki çöken sahnenin kaldırılmasına karar verildi. 6 vinçle desteklenen sahnenin söküm işlemi başlatıldı. Sahnenin kontrollü olarak kaldırılabilmesi için önce brandaların söküleceği, ardından yaklaşık 1.5 ton ağırlığındaki LED'lerin taşınacağı bildirildi. Platform arkasındaki 3 dev jeneratör ise çalışma alanını genişletmek ve güvenlik amacıyla bölgeden kaldırıldı. Öte yandan, çöken platform dronla havadan görüntülendi.

    Tarkan'ın sevenleriyle buluşacağı yeni sahnenin konumuyla ilgili henüz resmi açıklama yapılmadı, Gündoğdu Meydanı'nda 9 Eylül etkinlikleri için ayrılan alanda sahne kurulumu için hazırlıklar başladı. Olayla ilgili polisin soruşturma başlattığı öğrenildi.

    TARKAN GÜNDOĞDU MEYDANI'NDA SAHNEYE ÇIKACAK

    İzmir'de 9 Eylül etkinlikleri kapsamında Tarkan'ın vereceği konser için yeni yer belli oldu. Tarkan, sevenleriyle Gündoğdu Meydanı'nda buluşacağını sosyal medya hesabından duyurdu. Twitter sayfasından paylaşım yapan Tarkan, "Güzel İzmir, yarın akşam Gündoğdu Meydanı'na hepinizi bekliyorum. Nazarımız da çıktığına göre İzmir'in kurtuluşunun 100. yılını büyük bir coşkuyla kutlayabiliriz" ifadelerini kullandı.

    Tarkan'ın paylaşımı üzerine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda, "Büyük bir özenle sahneyi kuran ve beklenmedik bir kazayla karşılaşan ekibinize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Tarihe geçecek kutlama için hazırız" ifadelerine yer verdi. Ardından bir paylaşım daha yapan Başkan Soyer, "Zafer coşkumuz engel tanımaz. Megastar Tarkan konseri, Gündoğdu Meydanı'nda, Türkiye tarihinin en görkemli sahnesinde olacak. Tüm Türkiye'yi yarın akşam ikinci yüzyılın başlangıcına tanıklık etmeye davet ediyorum" dedi. (DHA)


    YORUMLAR

    • 0 Yorum