"Tank Palet Fabrikası Devletindir"

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Burası devletin malıdır, tapusu devlettedir. Öyle de kalacaktır" dedi.

    "Tank Palet Fabrikası Devletindir"
    02 Temmuz 2021 - 14:52

    Tank Palet fabrikasını ziyaret eden Erdoğan yaptığı konuşmada, "Burası devletin malıdır, tapusu devlettedir. Öyle de kalacaktır. Fabrikanın işletmesini yürüten firma Türk firmasıdır. Fabrika kadrosundaki hiçbir çalışanımız hak kaybına uğramamıştır. Üretim Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda askerlerimizin kontrolünde devam etmektedir. Katar yüzde 49 finansal ortaktır. Yüzde 51 Türk ortaktır. Bu fabrikanın satıldığını iddia eden varsa bilin ki yalan söylüyor. Bay Kemal'ın işi gücü akşam yalan, sabah yalan" dedi.

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar'ın çocuklarının, gençlerinin tıp fakültesine sınavsız alındığı iddiasıyla ilgili olarak, "Böyle bir şey yok. Gel bunu ispat et. Hangi Katarlı öğrenciyi sınavsız aldık. Müddei iddiasını ispatla mükelleftir. İddianı ispat edemezsen namertsin. Sen bizim gençlerimize hakaret ediyorsun. Bir gün önce bunu açıklıyorsun, bir gün sonra imtihanlar var" dedi.

    "Her kim ordumuza ülkemize iftira atıyorsa, bilin ki millet düşmanıdır" diyen Erdoğan, "CHP'nin başındaki bu zat yargı tarafından tazminat cezasına da çarptırılmıştır. Bunlarda Allah korkusu, kuldan utanma olmadığı gibi yargı kararlarına da saygı yok. Aynı yalanları tekrarlayıp duruyorlar. 2023 Haziran seçimlerinde de milletimiz bu yalancıları sandığa gömüp cevap verecektir. '6 ay sonra seçim var biz geliyoruz' diyor. Sen bu 6 ayı daha çok konuşursun. Bizim seçim tarihimiz belli. Haziran 2023. Siyaset dürüstlük ister" dedi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum