"Stefan Kuntz'la devam edeceğiz"

    TFF Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, A Milli Takım'ın Faroe Adaları mağlubiyeti sonrası mikrafonların başına geçti. Altıntop Kuntz eleştirilerine yanıt verdi. Altıntop, "A Milli Takım'ın sorumlusu benim. Stefan Kuntz ile devam edeceğimizi söylüyoruz. Daha ne söyleyelim?" dedi.

    "Stefan Kuntz'la devam edeceğiz"
    26 Eylül 2022 - 19:11

    Türkiye, UEFA Uluslar Ligi'nde Faroe Adaları'na deplasmanda 2-1 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulununa ve eleştirelere yanıt veren TFF Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, "Son 2 maçı bizler de olumlu karşılamıyoruz. Üzgünüz. Kötü bir akşamdı. Böyle bir oyun ve mağlubiyet kabul edilecek değil. Bunun farkındayız. Sorumluluğu üstleniyoruz" dedi.
    Tikniuk Direktör Stefan Kuntz eleştirilerine de  yanıt veren Hamit Altıntop, A Milli Takım'ın sorumlusu benim. Stefan Kuntz ile devam edeceğimizi söylüyoruz. Daha ne söyleyelim" dedi.
    Altıntop şöyle devam etti: "Kaçış yok. Bunun bir süreç olduğunu, bir değişim olduğunu söylemiştik. 4 maçtan sonra nasıl piyasaya çıkmadıysak, bugün de kendimize eleştirimizi yapıyoruz ve kabul ediyoruz. Yeni bir yönetim geldi. Kabul etmemek gibi şeyler var. Eleştiri olacaktır. Yapıcı ise, Türk futbolunu bütün paydaşlarıyla kapsıyorsa, başımızın üstünde yeri var. Burada bireysel bir hedefimiz yok. Türk futbolunu ileri taşımak istiyoruz. Koşmazsanız, kafanızı ayağınızı ikili mücadelelere sokmazsanız, kararlı oynamazsanız Faroe'ye de, Lüksemburg'a da kaybedersiniz. 3 ay önce hepsine 4-5 attık, bugün bu görüntüyü veriyoruz. Kabul edilmeyecek. Bunu oyuncularımıza hissettireceğiz. Kulüp başkanları ile en büyük kavgam altyapılar. Bu kadar para dönen yerde, temeli atamamışız. Bugünkü gerçeği inkar etmiyorum, kabul etmiyorum ama paydaşların hepsi iç içe olmazsa ilerleyemeyiz. Oyuncularımızın gelişim içinde olduğunu görmüyor muyuz? Biz oyuncularımıza doğru şeyleri aşılama gayretindeyiz. Elbette kupalara katılmak, başarılı olmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

     

     


    YORUMLAR

    • 0 Yorum