• Reklam

Soyer hayal dünyasında yaşıyor

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Karabağlar ve Buca'da esnaf ziyaretleri yaptı, muhtarları ziyaret etti, vatandaşlarla bir araya geldi.

Soyer hayal dünyasında yaşıyor
13 Haziran 2021 - 16:58

Karabağlar'ın Sarıyer ve Cennetoğlu mahallelerini, Buca'nın ise Göksu ile Fırat mahallelerini turlayan Kaya, İzmir'in ulaşımdan trafiğe, temizlikten altyapıya, kentsel planlamadan şehire nefes aldıracak parklar ve spor alanlarına kadar akla gelen her alanda ihmal edilmiş bir kent olduğunu belirtti. Kaya, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in duyurduğu "sakin metropol İzmir" mottosu ile İzmirlilerin aklıyla alay ettiğini söyledi.

TRAFİĞE BİR ÇIK DA, SAKİN ŞEHİR Mİ GÖR!

Çeyrek asırdır İzmir'i CHP  zihniyetinin yönettiğini hatırlatan Kaya, "Biz sürekli sahadayız, vatandaşlarımızın feryadını duyuyoruz. Yıllardır belediyecilik namına hiçbir şey üretmeyen CHP zihniyeti bildiğimiz gibi. Karabağlar'ın Sarıyer mahallesinde, Buca'nın Göksu mahallesinde temel belediyecilik hizmetlerini bile vermekten aciz haldeki CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin gündeminde başka işler var. Trafiği Çin işkencesine dönüşen, her alanda büyük bir keşmekeş yaşayan İzmir'imizin 'dünyanın ilk sakin şehir metropolü' olduğunu duyuruyorlar. Bu hadise, CHP'li Sayın Tunç Soyer'in hayal dünyasında yaşadığının, laf ve şov belediyeciliği ile yol almaya çalıştığının en bariz örneğidir. Yeşildere Caddesi'nden geçerek Orcaner'e, oradan Çitlenbik Durağı'na ve akabinde Optimum'u geçerek Gaziemir'e ulaşın bakalım, sakinliği göreceksiniz. Bu işler konuşmayla olmuyor. Lafla peynir gemisi yürümüyor. Her gün Altınyol'da, Ankara Caddesi'nde insanlarımız saç baş yoluyor. Karataş, Güzelyalı, Göztepe'de, Sahil Yolu'nda kıyamet kopuyor. Şehir içi trafiği Çevre Yolu'nu baskılıyor, otobana girmek çıkmak bile mümkün değil. Trafiği bu hale gelmiş bir şehir nasıl sakin kalabiliyor, akıl alır gibi değil. Bu yaptıkları insanlarımızın aklıyla alay etmektir. Bu kadar pervasızlık olmaz" şeklinde konuştu. 

İZMİR'DE ALTYAPI YOK, TEMEL BELEDİYECİLİK HİZMETLERİ BİLE VERİLEMİYOR

İzmir'de temel belediyecilik hizmetlerini bile veremeyen, bu manada vatandaşına zulüm eden bir yerel yönetim anlayışıyla karşı karşıya olduklarını hatırlatan Kaya, "Sahada gördüklerimiz gerçeklerden ibaret. Sayın Soyer hayalllerle yaşıyor, biz gerçekleri müşahade ediyoruz. Sayın Soyer'e ve CHP'li arkadaşlara İzmir'in arka sokaklarına, kenar mahallelerine girmelerini öneriyorum. Doğru düzgün bir tane parkı, bir tane spor alanı olmayan bölgeler görecekler. Temel belediyecilik hizmetlerinin bile verilmediği, çöplerin vaktinde toplanmadığı, altyapının olmadığı, her yağmurda sel tehlikesiyle karşı karşıya kalan bölgeler görecekler. İzmir bunu hak etmiyor. Bu kente zulüm etmeyin. Çeyrek asırdır yönetiyorsunuz ve beceremiyorsunuz. Güzel İzmir'imiz sizin bu sakil belediyecilik anlayışınızdan bıktı" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum