Soyer'e: Pagosçu, Rumsever, PKK kucağında..

    MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, İYİ Parti Genel Başkan Akşener’in Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e yönelik söylediği ‘yerinize çok talip vardı hatta bana çok kafa adamlar geldi torpil için ancak bizim tercihimiz siz oldunuz' sözünü hatırlatıp sert konuştu.

    Soyer'e: Pagosçu, Rumsever, PKK kucağında..
    07 Aralık 2022 - 16:11
    Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, bir sosyal medya televizyonuna konuştu.
    Şahin, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in İzmir ziyaretinde kullandığı sözleri hatırlatarak MHP’den İYİ Parti’ye geçenlere ‘bir daha düşünün’ çağrıda bulundu. Şahin açıklamasında “40 bin üyemiz var. Onların 300-400 bin üyesi vardır. Onların oy oranları yüzde 80. Her hafta 1.5 artıyordu ya... Geçen hafta Meral Akşener İzmir’e geldi. Tunç Soyer ile karşılaştılar, 'Sayın Tunç Soyer yerinize çok talip vardı hatta bana çok kafa adamlar geldi torpil için ancak bizim tercihimiz siz oldunuz' dedi. Yutkunmamdan anlıyorlardır insanlar ne demek istediğimi. MHP'de milliyetçiliğini yaşayamadığı gerekçesi ile ayrılan arkadaşlarımızın PKK'nın kucağındaki Rumsever Tunç Soyer'miş tercihleri. Onlara hayırlı olsun diyorum. Geri kalan bizden gitmiş arkadaşlarımıza da  bir defa daha düşünmelerini rica ediyorum. Bunların tercihleri Pagosçu, Rumsever, PKK'nın kucağındaki, PKK'nın mitinglerine katılarak 'size gelemediğim ve yardımcı olmadığım için üzüntü içindeyim' diyen Tunç Soyer'in,  ülküdaşlarımızın idamına karar veren bir babanın çocuğunu tercih etmelerini nasıl bulduklarını merak ediyorum” dedi.



    BAHÇELİ, MART AYINDA İZMİR'DE MİTİNG YAPACAK
    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin İzmir’e gelip gelmeyeceği yönündeki soruya yanıt veren ve 2023 yılını işaret eden Şahin, “Olacak inşallah. Mart gibi Açıkhava toplantısını Gündoğdu Meydanı’nda gerçekleştirmeyi planlıyoruz” dedi.




    KARŞIYAKA BELEDİYE BAŞKAN CEMİL TUGAY YALAN SÖYLÜYOR
    Karşıyaka Stadı ile ilgili olarak Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın yaptığı ‘devir töreninde verdiğimiz fotoğraf formalite icabıydı, bir şey imzalamadık’ sözlerine tepki gösteren Şahin şunları söyledi:

    “Yalan söylüyor, biz imza attık orada. Bende ordayım. Bunlar ne diye aldı orayı? Siz yapamadınız, biz yapalım diye aldılar. Devlet de verdi. Müteahhit 5 TL istedi, mimar 1 TL istedi ben bilmem. Bunların yöntemi bu… Bunlar bahane. Buca Cezaevi yeşil alan olsun diyorlar. Sanki çok yeşil alancı bir belediye... İzmir Türkiye'deki belediyeler içinde yeşil alanı en minimum olan belediye.  Kişi başı 5,2 metrekare alan düşüyor. Bu alan Ankara 12, Konya'da 42. 3 yıldır 5,2 metrekareyi arttırmak için ne yapmış? Elin toprağı ile yeşil alan yapmaya kalkacağına belediyenin kendi alanlarında yeşil alan yapması gerekmez mi. Bakanlığın planlarında maksimum oradan yeşil alan bırakılıyor zaten. Cezaevi yıkıldı ve yerine 1 bina yapılacak zaten. maksimum yeşil alan yapılacak. Türkiye de odalar ve CHP istemezük, yaptırmayız modundalar. Bunu aşamadılar.  Bundan 2 yıl önce spor bakanlığı Karşıyaka Belediyesi'nin talebi üzerine Karşıyaka Stadını yapımını belediyeye devretti. 2 yıldır 1 çivi çakılmadı” ifadelerini kullandı.
     

    YORUMLAR

    • 0 Yorum