Son durum! Sabancı 48 saat uyutulacak

    Yunanistan açıklarında botla kaza geçiren Ali Sabancı ile eşi Vuslat Doğan Sabancı'nın tedavileri devam ediyor. İş adamının dün ameliyata alındığı ve operasyon sonrası 48 saat uyutulmasına karar verildi.

    Son durum! Sabancı 48 saat uyutulacak
    27 Ağustos 2023 - 11:12

    Cemiyet hayatı, kaza haberiyle sarsıldı... Sabancı ailesinin sevilen ismi iş adamı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, tatil için Yunanistan'a gitti. Burada akşam yemeği için zodyak botla restorana giden çift, kaza yaptı. Kayalıklara çarparak yaralanan ikili ağır yaralandı.

    Durumu kritik

    İlk müdahalenin ardından Bodrum'a getirilen Ali Sabancı, Sağlık Bakanlığı'na ait ambulans uçak ile İstanbul'a getirildi ve özel bir hastaneye sevk edildi. Eşi hayati tehlikeyi atlatırken, Sabancı'nın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

    24 Ağustos'ta yaşanan kazanın duyulmasıyla, cemiyetten çok sayıda ünlü isim, büyük panik yaşadı. Ardından adeta hastaneye akın edildi.

    Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı 10 yıl önce de aynı kazayı yaşamış. Tekenin dümeni karnına saplanmış
    Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı'nın kaza yaptığı bot

    Dalağı alındı

    Bu süreçte gözler, hastaneden gelecek açıklamalara çevrildi. Entübe edilen Ali Sabancı'nın vücudunda çok sayıda kırık olduğu öğrenildi. Bunun üzerine kalıcı hasarların kalabileceği yönünde endişeler başladı.

    Durumu stabil olan ve dalağı alınan iş adamının kaza sırasında yüzüne de ağır darbeler aldığı öğrenildi.

    Denizde kaza geçiren Ali Sabancı'nın son sağlık durumu: 48 saat uyutulacak..
    Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı'nın Bodrum'a getirilme anları

    48 saat uyutulacak

    Son olarak Ali Sabancı’nın sağlık durumuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Gazete Oksijen’in aktarımına göre; aort damarına stent takılan Sabancı, dün akşam saatlerinde yeniden ameliyata alındı. Gece geç saatlere kadar süren ameliyatın ardından yoğun bakıma alınan Sabancı’nın 48 saat uyutularak izlenmesine karar verildi.

    Denizde kaza geçiren Ali Sabancı'nın son sağlık durumu: 48 saat uyutulacak..


    YORUMLAR

    • 0 Yorum