Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel vefat etti

    YDIN'ın Söke ilçesinin 3 yıldır beyincik küçülmesi ve son zamanlarda da solunum yetmezliği nedeniyle tedavi gören Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Belediye Başkanı Levent Tuncel (63) İzmir'deki evinde hayatını kaybetti.

    Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel vefat etti
    07 Haziran 2023 - 13:30 - Güncelleme: 07 Haziran 2023 - 13:32

    2019 yerel seçimlerinde CHP'den Söke Belediye Başkanı seçilen Levent Tuncel, bir yıl sonra beyincik küçülmesi teşhisi koyuldu.  Bir ay önce rahatsızlığı artan Tuncel, önce Aydın Adnan Menderes Üniversite Hastanesi'ne oradan da İzmir 9 Eylül Üniversite Hastanesi'ne sevk edildi. Hastanenin ardından tedavisine İzmir'deki evinde solunum cihazına bağlı olarak devam edilen Tuncel, bugün sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Evli ve 1 çocuk babası olan Tuncel'in ölüm haberi ilçede derin üzüntüye neden olurken, Söke Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Belediye Başkanımız Levent Tuncel sabaha saatlerde İzmir'deki evinde hayatını kaybetmiştir. Başımız sağ olsun" denildi.
    Tuncel'in cenazesinin bugün 16.15'te Söke Belediyesi önünde düzenlenecek törenin ardından ikindide Söke Kocacami'nde kılınacak namazın ardından Germencik ilçesinin kırsal Tekin Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verileceği bildirildi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum