SMA hastası Fatma Zehra bebek için sahaya çıktılar

    MUĞLA'nın Marmaris ilçesinde SMA hastası 10 aylık Fatma Zehra Dağ için düzenlenen kampanyalar kapsamında Güney Ege Aşçılar Derneği de Marmaris Belediyesi'nin katkılarıyla aşçılar, otel çalışanları, tedarik firmaların personelleri ve gazetecilerin katıldığı bir futbol turnuvası düzenledi.

    SMA hastası Fatma Zehra bebek için sahaya çıktılar
    02 Eylül 2022 - 16:05 - Güncelleme: 02 Eylül 2022 - 16:13

    Marmarisli SMA Tip 1 hastası Zehra Dağ için başlatılan destek kampanyası kapsamında Güney Ege Aşçılar Derneği, Marmaris Belediyesi'nin katkılarıyla bir futbol turnuvası düzenledi. 10 aylık Fatma Zehra Dağ'ın annesi Ümran Dağ, turnuvayı düzenleyen derneğe ve katkı sunan Belediye Başkanı Mehmet Oktay'a teşekkür etti. Marmaris Belediyesi Meclis Üyesi ve Marmaris Belediye Gençlikspor Başkanı Hasan Yaylalı, Güney Ege Aşçılar Derneği Başkanı Çetin Deniz, Marmaris İlçe Emniyet Müdürü Oktay Kapsız ve çok sayıda davetli katıldı. Burada bir konuşma yapan Dernek Başkanı Deniz, oteller, tedarikçiler ve basın olmak üzere 15 takımın yer aldığı turnuvanın 20 gün süreceğini söyledi. Deniz hedeflerinin 100 bin lira toplamak olduğunu belirterek ,"Herkes bu kampanyaya desteğe davet ediyorum. Sizlerin de desteği ile SMA değil Zehra bebek kazanacak" dedi.



    'KIZIMIN ELİNİ BIRAKMAYIN'

    Kızı Zehra için düzenlenen kampanyanın henüz yüzde 7'ye ulaştığını ve tedavi için gereken 1 milyon 850 bin doların tamamlanabilmesi için her geçen gün zamanın daraldığını söyleyen anne Ümran Dağ ise "Sizler bizim ve kızımızın elinden tuttunuz. Bize bu desteği ve imkanı sağladınız. Kızım 10 aylık ve SMA Tip 1 kas hastası. Şu an 10 aylık olmasına rağmen akranlarının sahip olduğu en önemli üç özellikten yoksun. Kızımız Zehra yemek yiyemiyor, yürüyemiyor ve nefes alamıyor. Giderek bu sıkıntıları artıyor. Şuan Zehra solunum sıkıntısı çekiyor. Burnundan beslenmek zorunda. Özellikle de aşçılar deyince aklımıza yemek geliyor. Ama Zehra bu konuda maalesef yoksun. Bu durum çok yüreğime dokunuyor. Kızımın elinden tuttunuz. Ama bırakmamanızı rica ediyorum. Desteklerinize çok ihtiyacımız var. Kızımın bir tedavisi mümkün ve bir ilacı var. Zehra kızımın da bu ilaca kavuşması için hepinizin desteğine ihtiyacımız var. Lütfen kızımın ellerini bırakmayınız" dedi. 
     


    YORUMLAR

    • 0 Yorum