• Reklam

SMA hastası Ada bebek Amerika yolcusu

İzmirli SMA hastası Ada Dalarslan'ın yurt dışındaki tedavisi için, bir çok ünlü sanatçı, futbol takımı oyuncusu ve gönüllülerinin büyük katkıları ile toplanan bağışlarla gen tedavisi için yarın Amerika yolcusu. 

SMA hastası Ada bebek Amerika yolcusu
08 Mayıs 2021 - 22:41
Bahri Karataş (KHA) 

Yakalandığı SMA hastalığın tedavisi yurt dışında yapılan Ada bebek için 6 ay önce gönüllerinin katkısıyla yardım kampanyası başlatıldı.

Ada Dalarslan için Urla gönüllüleri de büyük katkı sağladı.2 milyon 250 bin dolarlık bir tedavi İçin yüzlerce gönlü güzel İnsan bir araya geldi.

Urla Gönüllüleri adına konuşan Zafer Çöpten, "Bizim için küçük ama Ada bebek için büyük katkılarla bu meblağı topladık. Urla Gönüllüleri ile birlikte olmaktan onur duyduğum bu kampanyada emeği geçen tüm gönlü güzel insanlara adıma teşekkür ederim. Bir çocuğu yaşatmak geleceği yaşatmaktır" dedi. 



Ada Dalarslan'ın ailesi ise Ada'nın elinde pasaport ile çekilmiş fotoğrafın altına yaptığı paylaşımda, "Altı aydır süren zorlu mücadelemizde bizleri bir gün bile yalnız bırakmadan hep yanımızdaydınız. Hep inandık ve el ele verip başardık. Artık yolculuk heyecanı sardı bizi. Nihayet Amerika vizesi dün çıktı, gen tedavisi için yarın Boston yolcusuyuz. Güzel dilekleriniz, emeğiniz ve iyilik dolu kalbiniz için hepinize çok teşekkür ederiz. Bu gece Kadir Gecesi. Dualarınızdan Ada' yı ve tüm SMA' lı bebeklerimizi eksik etmesseniz çok mutlu oluruz." dedi.

Sanatçı Pınar Altuğ Atacan da Ada bebeğin ailesinin yaptığı paylaşımın altına şu yorumu yaptı:
"Ahhh yaşasin, yolunuz açık olsun, sağlıkla gidin, sağlıkla dönün"

YORUMLAR

  • 0 Yorum