Sivil Toplum Kuruluşları Akademisi Bornova'da başladı

    İZMİR Kent Federasyonu (İZKEF) tarafından Sivil Toplum Kuruluşlarının kalite ve kapasitelerini arttırmak, yeni yetişen gençlere STK'larda görev alma ve proje hazırlama bilincini yerleştirmek için düzenlenen "Sivil Toplum Kuruluşları Akademisi" Bornova Belediyesi ev sahipliğinde başladı.

    Sivil Toplum Kuruluşları Akademisi Bornova'da başladı
    05 Aralık 2022 - 10:15 - Güncelleme: 05 Aralık 2022 - 10:17

    İzmir Kent Federasyonu (İZKEF) tarafından Sivil Toplum Kuruluşlarının kalite ve kapasitelerini arttırmak, yeni yetişen gençlere STK'larda görev alma ve proje hazırlama bilincini yerleştirmek için düzenlenen "Sivil Toplum Kuruluşları Akademisi" Bornova Belediyesi ev sahipliğinde Altındağ Atatürk STK Yerleşkesi'nde başladı. İzmir Kent Federasyonu'nun hazırladığı projede yer almaktan mutluluk duyduklarını belirten Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, STK'ların bir arada olmasının önemine vurgu yaptı. Başkan İduğ, "Bende uzun yıllar Sivil Toplum kuruluşlarında görev yaptım. Onların yaşadıkları zorlukları biliyorum. Bu yüzde de STK yerleşkesi projesini hayata geçirdik. 350'nin  üzerinde derneği tek çatı altında toplayarak ortak çalışmalarını sağlayarak güçlü iş birliklerinin temelini attık. Bu sayede de daha fazla insana ulaşabilmelerini hedefledik" dedi.
    Sivil Toplum Kuruluşları'nın başkan, yönetici, üye ve gönüllülerine yönelik olarak hazırlanan programlarda 'Liderlik ve Yöneticilik', 'Kurumsal İletişim', ' Kent Kültürü', ' STK Mevzuatı' ve 'Proje Hazırlama' gibi alanlarda eğitimler verilecek. (DHA)

    YORUMLAR

    • 0 Yorum