Sezon meyvelerine online satış ile kolayca ulaşım sağlayın!

    Portakal Bahçem sizlere tam 100 yıllık bir gelenek ile hizmet vermeye devam ediyor. Atalarından öğrenmiş oldukları gelenekleri, tecrübeleri ve bilgileri en iyi şekilde günümüzle harmanlamayı başarmıştır. Bu sayede de şu an olduğu konuma ulaşmışlardır.

    Sezon meyvelerine online satış ile kolayca ulaşım sağlayın!
    17 Ocak 2022 - 15:17

    Uzun yıllardan beri Finike topraklarında kendi çiftliklerinde en uygun şekilde meyve üretimleri gerçekleştirmektedir. Sizler için en kaliteli mevsiminden meyvelerle birlikte hizmet aktarımı sunar. Portakal üretimi ile ön plana çıkan ve aynı zamanda limon, greyfurt, mandalina gibi meyvelere de yer vermektedir.
    Bunların dışında 30 yıl öncesine kadar nar üretimleri de başlamıştır. Son derece kırmızı ve oldukça sulu leziz narları da sizlerle buluşturuyor. Buna ek olarak satış şeklinde de büyük değişiklikler yapmıştır.




    Günümüz teknolojisine uyum sağlayarak sizler için e-ticaret satış seçeneklerini kullanıyor. Bu sayede çok daha kolay satışlar gerçekleşiyor. Kapınıza kadar güvenli bir şekilde ve en iyi meyvelerin seçilmesiyle birlikte hizmet verilmektedir. 250 TL ve üzeri alışverişlerinizde de sizlere ücretsiz bir şekilde kargo hizmeti sağlamaktadır.

    Portakal Bahçemden En Uygun Fiyat Seçenekleriyle Sevdiklerinizi Mutlu Edin

    Portakal Bahçem sadece sizlere normal bir şekilde meyve satışı gerçekleştirmiyor. Aynı zamanda sevdiklerinizi mutlu etmeniz için de oldukça harika paket imkanları sunuyor. Bir misafirliğe eliniz boş gitmek istemiyorsanız portakalbahcem.com üzerinden mükemmel meyve paketlerinden alabilirsiniz. İçerisinde lime limonlarından, kumkuata kadar birçok egzotik meyvenin ve mevsim meyvelerinin bulunduğu paketler mevcuttur.
    Bunların dışında da normal satın alma işlemlerinizde de sizlere en uygun fiyat seçenekleri üzerinden hizmet aktarımı sağlamaktadır. Birçok meyveye oldukça kaliteli üretimlere ekonomik fiyatlarla ulaşabilirsiniz.


    Çocuklarınız İçin Vitamin Deposu Olan Sağlıklı Meyve Suları

    Firma içerisinde meyve satışlarının yanı sıra bunların kullanımıyla elde edilmiş ürünlere de yer verilmektedir. Özellikle de tam bir vitamin deposu olan taze sıkma meyve suyu ürünlerinin satışları da gerçekleştirilmektedir. Aynı zamanda mevsim meyvelerinden reçeller, marmelatlar, konsantreler birçok alternatif gıda da katkısız bir şekilde sizlere ulaşıyor. Bunların dışında salatalarınızın baş tacı olan %100 doğal nar ekşisi ile de sizlere güvenilir hizmet sunar.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum