Seyirci sahaya girdi, polis havaya ateş açtı

    Seferihisar İzzet Gül Stadyumu'nda Sakin Şehir Seferihisarspor ve Urla Belediyesispor takımları arasında 3. Grup Süper Amatör maçı oynandı.

    Seyirci sahaya girdi, polis havaya ateş açtı
    22 Ocak 2023 - 21:29 - Güncelleme: 22 Ocak 2023 - 21:40
    Bahri Karataş (KHA)

    Maç öncesi Seferihisar Kulübü yöneticileri, Urla Belediyespor Kulübü oyuncularını ve hocalarını güzel bir şekilde karşıladı. Maç dostluk içerinde başladı. 90 dakika sonunda ev sahibi takım sahadan 3-0 galip ayrıldı.
    Urla Belediyesispor Kulübü oyuncuları da rakip takımı alkışladı. Soyunma odalarına giden Urlalı futbolculara, tel örgülerin üzerinden sahaya atlayan 40-50 kadar ev sahibi takım taraftarları saldırdı. Sahada yetersiz kalan polis, havaya ateş etti, olayları yatıştırmak için biber gazı sıktı.



    Urlalı oyuncular, hocaları tarafından güçlükle soyunma odasına götürüldü. Bu arada Seferihisarlı futbolcular da saldırganları engellemeye çalıştı. Taraftarlar burada da soyunma odasının camlarını taş atıp kırdı. Atılan taşlar sonucu bazı futbolcular yaralandı.



    Olaylarda, canlarını zor kurtaran ve soyunma odasında mahsur kalan Urlalı sporcular ve hocaları, İzmir'den takviye gelen polis ekipleri tarafından, güvenli bir şekilde şehir dışına çıkarıldı.



    İlçede yayın yapan bir internet sitesi, sahadaki olayları gösteren 15 dakikalık görüntüleri önce sayfasında yayınladı, ardındandan kaldırdı.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum