• Reklam

Seyirci kızın babasına küfretmişti!

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu EXXEN'de yayınlanan Hasan Can Kaya'nın hazırlayıp sunduğu 'Konuşanlar' programına RTÜK tarafından inceleme başlatıldı. Son 24 saatin en çok konuşulan başlıklarından olan konu hakkında pek çok kişi görüş bildirdi. İşte isim isim, bu konuda kim ne dedi?

10 Aralık 2021 - 18:32

2020'de 'Konuşanlar' isimli Talk Show programıyla stand-up yapmaya başlayan Hasan Can Kaya kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girmeye başardı.

Kaya, bu günlerde ise hakkında başlatılan inceleme hakkında yeniden gündeme geldi. Hasan Can Kaya’nın Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu dijital platform Exxen’de yayınlanan Konuşanlar isimli programı, yazar Nihat Genç’in Twitter mesajı ile tartışma konusu olmuştu. Nihat Genç, sosyal medya hesabından Hasan Can Kaya'nın programından bir kesit paylaşarak, "Zıpırın biri seyircinin yüzüne küfür edip para kazanıyor" dedi. Ardından yeni bir paylaşım daha yapan Genç, Kaya'nın kendisini arayarak tepki gösterdiğini belirtti, “Efelenip pişkinliğinde ısrar edince, küfür öyle değil böyle edilir deyip yapıştırdım” dedi.

RTÜK Başkanı Şahin: İnceleme başlatıldı

"Türk aile yapısına ve ahlakına uygun olmayan diyalogların geçtiği 'Konuşanlar' isimli program için platformu defalarca uyarmamıza rağmen gerekli tedbirlerin alınmadığını görüyoruz. Üst Kurul toplantısında karara bağlanmak üzere söz konusu programa ilişkin inceleme başlatılmıştır."

MHP'li Lütfi Kaşıkçı: Hasan Can Kaya seviyesizdir

"(Konuşanlar) adlı program çukurdur, vasattır. Sunucusu Hasan Can Kaya seviyesizdir ve Türk toplumunun değerlerinin altına dinamit koyup patlatmaya çalışan anlayışın ekranlara tezahürüdür. Yapılan iş 'İçerik üretmek, kara mizah ya da ofansif mizah' denilerek geçiştirilemez."

"Acun Ilıcalı mercek altına alınmalıdır"

"Ayrıca, reyting uğruna değerlerimizi aşağılayan programlara kendi mecrasında izin ve yayın hakkı tanıyan Acun Ilıcalı ismi acil mercek altına alınmalı, her şeyin daha fazla abonelik ve daha fazla reyting olmadığı ve milletimizin korunması gereken manevi değerlere sahip olduğu kendisine hatırlatılmalıdır."

Fatih Altaylı: Size ne lan!

"Sokağa çıkıp megafonla ananıza sövmüyor ya çocuk. “Böyle mizah mı olur"muş. Size ne lan! Adam açık kanalda yapmıyor bu işi. İsteyenin para verip izlediği bir yerde yapıyor. Küfürlü konuşmadan hoşlanmıyorsan para vermezsin, izlemezsin."

Cüneyt Özdemir: Ben bu kadar yasağa karşıyım

“Olay bambaşka bir yere taşındı. Ben eminim Nihat Genç de bundan rahatsız olmuştur. Çünkü Nihat Genç benim bildiğim özgürlükçüdür. Der ki, ‘ya kardeşim tamam ben beğenmiyorum, küfür de ediyorum, bu da yozlaşmış… Ama dur bunu yasaklayalım’ diyeceğini de zannetmiyorum. Ben bu kadar yasağa karşıyım. Bakalım Nihat ne diyecek bu duruma. Ben olsam bir dakka, siz bir girmeyin aramıza derdim.”

Ünlü işletmeci İzzet Çapa: Zeka ya da espri görmedim

"Şu izlediğim şeyde ne gram mizah, ne zerre yaratıcılık ve zeka ya da espri görmediğimi söyleyebilirim... Bence asıl soru; milletin özellikle de gençlerin burada neye güldüğüdür... Artık onu da bilim insanları araştırsın."

CHP'li Barış Yarkadaş:Tam anlamıyla rezillik

Twitter hesabından konu ile ilgili paylaşım yapan Yarkadaş da, "Madem HASAN CAN adlı kişi ile Nihat Genç arasında bir tartışma var; birkaç kelam da ben edeyim. Videoları 4-5 milyon izlenen Hasan Can adlı şovmenin programları tam anlamıyla bir REZİLLİK… Bazı videoları izlerken, oraya katılan gençler adına utandım. Bunun adı mizah olamaz" ifadelerini kullandı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum