• Reklam

Sergen Yalçın, sokağa çıkma yasağını ti'ye aldı

Sergen Yalçın: "20:00'dan sonra sokağa çıkma yasağı varsa, bizde maçlar 19:00'da başlıyor. Herhalde biz ilk yarıyı oynayıp bırakacağız."

Sergen Yalçın, sokağa çıkma yasağını ti'ye aldı
17 Kasım 2020 - 21:17

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Haber Global'de Ahmet Nur Çebi, transfer, Süper Lig ve TFF hakkında değerlendirmeler yaptı.

"Savunma hattı tamamen yok"

Sakatlıklar ve koronavirüs vakalarıyla beraber savunma hattının olmadığını itiraf eden Sergen Yalçın, "Başakşehir maçında savunma hattının tamamı yok. Belki Necip ve Rosier iyileşir ama diğer oyuncularımızın iyileşme şansı yok. Biz zaten takım tablosu dışında artık corona tablosu yapıyoruz." dedi.

Hükmen mağlup tartışması

Hükmen mağlup olma tartışmasıyla ilgili fikrini söyleyen Yalçın, "Hükmen mağlup olma kuralı gelirse ligin oynanmasının hiçbir anlamı kalmayacak. Birçok kararda olduğu gibi bunun da sağlıklı bir karar olabileceğini düşünmüyorum." ifadelerini kullandı.

"Başkanla aramızda sorun olmadı"

"Başkanla aramızda sorun olmadı"

Ahmet Nur Çebi'yle aralarında sorun olup olmadığını açıklayan Yalçın, "PAOK bizden sonra kimlerle oynadı gördük, köy takımı mıymış? Değilmiş. Sezon başında diyorlar ki 'Beşiktaş neden hazırlık maçı oynamadı?' Sen o koltukta otururken hazırlık maçı oynayacağımızı akıl ediyorsun ama ben Beşiktaş'ın hocası olarak akıl edemiyorum değil mi? Eleştiriler mantıklı olmalı. Göreve geldiğim günden beri başkanla aramızda hiçbir sorunumuz olmadı. Hiçbir zaman aramızda gerginlik ya da tartışma olmadı. Ben mutsuz olsam direkt bunu söylerim. Başkana neden basın yoluyla mesaj vereyim zaten her gün birlikteyiz. Ben buraya taraftarlar ve başkanımız istediği için geldim. Taraftarımız bana bırak desin yarın bırakırım." şeklinde konuştu.

"Tümer Metin'e yakıştıramadım"

Eski takım arkadaşı Tümer Metin'in kendisine yaptığı eleştirileri yakıştırmadığını vurgulayan Sergen Yalçın, "20.00'den sonra sokağa çıkma yasağı varsa herhalde biz ilk yarıyı oynayıp bırakacağız. Maçımız 19.00'da çünkü.. Ben de geçirdim, oyuncu arkadaşlar da geçirdi, herkes geçiriyor bu hastalığı... 10 kişiyle idman yapıyoruz. Beşiktaş'ta bir tek efsane ben miyim? Benim efsane arkadaşlarım var. Onlar neden hoca olmadı. Tümer Metin'e yaptığı eleştiriyi yakıştıramadım. Bu eleştiri de değil farklı bir şey." dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum