• Reklam

Seren Serengil'in son hali

Seren Serengil geçtiğimiz günlerde damardan beslendiğini açıklamış ve riskli bir ameliyat olacağını duyurmuştu. Cuma günü ameliyat masasına yatan Seren Serengil’in son halini sevgilisi Mustafa Rahman Tohma, sosyal medya sayfasından paylaştı. Serengil ise "Uçurumun kenarından döndüm" dedi.

Seren Serengil'in son hali
20 Aralık 2021 - 11:27
Sunucu Seren Serengil mide ameliyatı olmuş ve zayıflığı kendisine yeterli gelmeyince hayatını riske atarak 70 kilo iken bir ameliyat daha olmuştu. 

O ameliyatın ardından 'Dumping Sendromu'yla mücadele eden şarkıcı; karaciğer, pankreas ve böbreklerinin iflas etmek üzere olduğunu söylemişti.Cuma günü riskli bir ameliyat olan Seren Serengil'in sevgilisi Mustafa Rahman Tohma, Serengil'in ameliyatının iyi geçtiğini duyurdu.



UÇURUMUN KENARINA GELDİĞİM SIRADA...
Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Seren Serengil, sağlık durumunu anlattı:
Bugün daha iyiyim... Kan torbam ve direnlerim yarın çıkacak. Bir saatte bir yürüyorum...Sağ olsun Tohma bakıyor, yürütüyor, yediriyor, tuvalet yaptırıyor:-) Ameliyatım dualarınızla iyi geçmiş, doktorum söyledi. Ağrılarım var, bağırsağımdaki dikişlerimden dolayı.. Yanlış bir ameliyatın kurbanı olmak üzereyken beni uçurumun kenarına geldiğim sırada hayata döndüren Prof, Dr. Alper Çelik hocama ve ekibine teşekkür ederim...

YORUMLAR

  • 0 Yorum