• Reklam

Seren Serengil'den kötü haber var!

Uzun süredir dumping sendromuyla mücadele eden Seren Serengil son sağlık durumu merak ediliyor. 50 yaşındaki Serengil'in karaciğer ve pankreasının iflas etmek üzere olduğu öğrenildi.

Seren Serengil'den kötü haber var!
12 Aralık 2021 - 17:57
Geçtiğimiz günlerde Sunucusu olduğu programda sağlık durumu hakkında açıklama yapan Serengil, "Karaciğerimdeki rahatsızlıktan dolayı siroza çevirmeye başladı. Beynime ve kalbime kan pompalanamıyor" demişti. Son olarak karaciğer ve pankreasının iflas etmek üzere olduğu öğrenildi.
Seren Serengil'in sağlık durumuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Mide aldırma ameliyatı sonrası zayıflama hastalığına yakalanan Seren Serengil, yeniden hastaneye kaldırıldı. Serengil'in organlarının iflas etmek üzere olduğu belirtildi.

Geçirdiği mide ameliyatının ardından hızla kilo veren Seren Serengil, bir süredir dumping sendromu ile mücadele ediyor. Apar topar hastaneye kaldırılan Serengil'den kötü haber geldi.

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Seren Serengil, şu ifadeleri kullandı:

Merak etmişsiniz iyiyim… aslında hastaneye yatırılmam damardan beslenme sürecimi gözlem altında sürdürmem söylendi. Ama ben sadece sabahları doktor gözetimi ve eşliğinde sadece yayın için saat izin alabildim lakin sonrası serumumu almak zorundayım çünkü ağızdan aldığım ne bir ilaç ne de bir besin emilim olmadığı için artık vücuduma yaramıyor organlarım kötü durumda…
Ameliyat olana kadar damardan beslenmeye devam edeceğim ki vücut ameliyatı kaldırsın dün gece nefes alamadım gece uykumdan uyandım lakin bugün daha iyiyim tek tek cevap veremedim durumum şimdilik bu dualarınız için iyi dilekleriniz için o kadar teşekkür ederim ki aldığım serum kadar iyi hissettiriyor insan böyle durumdayken daha çok sarıp sarmalanmak istiyor. İyi ki varsınız.


YORUMLAR

  • 0 Yorum