• Reklam

Selçuk'ta 'Love Erdoğan'a karşı Atatürk afişi

Efes Selçuk'ta AK Parti tarafından hazırlanan 'Love Erdoğan' afişleri ilçe belediyesi tarafından izinsiz olarak kamusal alana yerleştirildikleri nedeniyle kaldırılmış ve konu siyasi bir krize neden olmuştu. Efes Selçuk Belediyesi bugün ilçedeki billboardları 'Tek Sevdamız Atatürk' afişiyle donattı.

Selçuk'ta 'Love Erdoğan'a karşı Atatürk afişi
15 Mart 2021 - 12:23

Efes Selçuk ilçesinde patlak veren 'Love Erdoğan' krizinin yankıları sürüyor. AK Parti İlçe Başkanlığı ABD'nin New York kentinde FETÖ yanlıları tarafından hazırlandığı iddia edilen 'Stop Erdoğan' reklamına cevap ve Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek olarak tüm yurtta diğer teşkilatlar gibi 'Love Erdoğan' afişleri hazırlattı. Afişler Selçuk Belediyesi zabıta ekipleri tarafından izinsiz olarak kamusal alana yerleştirildiği gerekçesiyle toplatıldı.

AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Selim Girbiyanoğlu bu gelişme sonrası Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel'e sert tepki gösterirken, "Cumhurbaşkanımıza sevgimizi belirttiğimiz bu görselleri Selçuk Meydanlarında kaldırmak ancak cesedimizi çiğnemekle mümkün olur. Milletimizin üzerine bombalar yağdıran, 15 Temmuz İşgal girişimini gerçekleştiren ve ABD’de bunu küstahça sergilemeye devam eden FETÖ’cülere karşı mücadelemiz her platformda büyük kararlılıkla devam edecektir. Cumhurbaşkanımızın adının geçtiği, görselinin olduğu panoları kaldırmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir... " ifadelerini kullandı. 

Siyasi krize neden olan olayın ardında bugün ilçe belediyesinden manidar bir hamle geldi. Efes Selçuk Belediyesi ilçedeki billboardları 'Tek Sevdamız Atatürk' afişiyle donattı. Efes Selçuk Belediye Başkanı Sengel de billboardların fotoğraflarını "Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğiz... #TekSevdamızAtatürk" mesajıyla paylaştı. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum