Selçuk'ta dayanışma, iftar sofraları ile büyüyor

    Selçuk Belediyesi kent merkezinde kurduğu ilk iftar sofrasının ardından Ramazan’ın bereketini köylere taşımaya devam ediyor.

    Selçuk'ta dayanışma, iftar sofraları ile büyüyor
    21 Mart 2024 - 14:11
    Selçuk’ta iftar sofraları, Ramazan’ın bereketini çoğaltırken, toplumsal dayanışmayı da güçlendiriyor. Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, ilk iftar sofrasının yanı sıra köylerde kurulan iftar sofralarında da vatandaşları yalnız bırakmıyor.



    Ramazan’ın başlamasıyla birlikte iftar sofrasını ilk olarak Pazar Yeri’nde kuran Selçuk Belediyesi, her akşam bir köyde Ramazan eğlencesi ve iftar yemeği düzenliyor. Düzenlenen iftar yemeklerine katılım sağlayan Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Ramazan ayının bereketini Efes Selçuk halkı ile paylaşıyor.



    Sultaniye, Belevi, Havutçulu, Barutçu, Zeytinköy ve Gökçealan köylerinde düzenlenen iftar programlarına katılan Filiz Başkan, iftar sofralarına konuk olan vatandaşlar ile sohbet ediyor. Selçuk Belediyesi tarafından köylerde düzenlenen iftar programları belirlenen takvimler doğrultusunda devam edecek olup ayrıntılı bilgiler sosyal medya hesaplarında yer alıyor.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum