Şehzadeler'de Mümin Sarıkaya rüzgarı

    MANİSA'nın Şehzadeler ilçesinde, belediyenin 'Kültür Sanat Etkinlikleri ve Yaz Konserleri' kapsamında, Mümin Sarıkaya konser verdi. Ağlayan Kaya Amfi Tiyatro'daki konserde Sarıkaya, sevilen şarkı ve türkülerini seslendirdi.

    Şehzadeler'de Mümin Sarıkaya rüzgarı
    13 Ağustos 2022 - 18:09 - Güncelleme: 13 Ağustos 2022 - 18:09

    Şehzadeler Belediyesi, Kültür Sanat Etkinlikleri ve Yaz Konserleri kapsamında Ağlayan Kaya Amfi Tiyatro, Mümin Sarıkaya konserine ev sahipliği yaptı. Konsere vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. 'Ben Yoruldum Hayat' ve 'Öldüğümü Bilmesinler' gibi sevilen şarkılarının seslendiren Sarıkaya'ya amfi tiyatroyu dolduran Manisalılar, bulundukları yerden eşlik etti. Sarıkaya, hazırlıklarını tamamladığı ama henüz piyasaya çıkmayan yeni albümündeki bir türküsünü de Manisalılar için seslendirdi. Sarıkaya, 2 saat süren konserde kendi bestelerinin yanı sıra dillerden düşmeyen türküleri de seslendirdi. Sarıkaya, konserin sonunda hayranlarını kırmayıp, bol bol fotoğraf çektirdi.

    Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler, konserin sonunda Sarıkaya'ya çiçek ve Manisa'nın şifalı Mesir macununundan takdim edip,  performansı için kutladı.(DHA)


    YORUMLAR

    • 0 Yorum