• Reklam

Şehzadeler Belediyesi yeni projenin temelini attı! 4 ayda bitecek

MANİSA'nın Şehzadeler Belediyesi tarafından Yeni Harmandalı Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan Çok Amaçlı Salon ve Yazlık Düğün Alanı projesinin temeli törenle atıldı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, projenin 2 milyon 336 bin TL bedelle hayata geçirileceğini ifade ederek, "Nasip olursa 120 günlük iş süresinde, 2023 yılının şubat ayı sonunda tamamlamayı hedefliyoruz" dedi.

Şehzadeler Belediyesi yeni projenin temelini attı! 4 ayda bitecek
20 Kasım 2022 - 14:13 - Güncelleme: 20 Kasım 2022 - 14:14

Şehzadeler Belediyesi'nin Yeni Harmandalı Mahallesi'ne kazandıracağı Çok Amaçlı Salon ve Yazlık Düğün Alanı projesinin temeli törenle atıldı. Törene Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, AK Parti Şehzadeler Kadın Kolları Başkanı Tülay Şentürk, AK Parti Şehzadeler Gençlik Kolları Başkanı Samet Zenginoğlu, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törenin açılış konuşmasını yapan Yeni Harmandalı Mahalle Muhtarı Veysel Akkoyun, hizmetleri nedeniyle Çelik'e teşekkür ederek yapılacak olan  yeni projenin de hayırlı olmasını diledi.

Temeli atılan projenin 2 milyon 336 bin TL bir bedelle hayata geçirileceğini  ifade eden Çelik proje hakkında şu bilgileri verdi: "Projemizi nasip olursa 120 günlük iş süresi sonunda 2023 yılının şubat ayı sonunda tamamlamayı hedefliyoruz. Projemiz söz konusu parselimizde yaklaşık 970 metrekare alanda yer alıyor. Salonumuz ise yaklaşık 220 metrekarelik kapalı alanı kapsıyor. Bina haricinde parselin bahçe kısmında 250 metrekarelik kısmı açık düğün ve toplantılara hizmet verecek şekilde saha betonu uygulaması ile kaplanacak. Ayrıca yürüyüş alanları ve araç park yerleri ile birlikte bahçede toplam 470 metrekare alanda yüzey sertleştiricili saha betonu uygulaması yapılacak. Parselin tüm çevresinde betonarme temel hatılları üzerine oturtulacak olan 150 santimetrelik panel çit yer alacak. Açık ve kapalı düğün salonu ile araç girişleri için 2 adet sürgülü giriş kapıları yer alacak. Bahçede mevcut ağaç dokusunu da içine alan yeşil alan ve peyzaj düzenlemesi yapılacak. Çok amaçlı salonumuz engelli erişimine uygun giriş terasları ile birlikte  220 metrekare inşaat alanına sahip olacak. Betonarme taşıyıcı elemanlar üzeri çelik konstrüksiyon bir çatısı olacak. Çatı örtüsü poliüretan yalıtımlı sandviç panelden yapılacak. Binamız düğün salonu, gelin odası, mutfak ve lavabo mekanlarından oluşacak" dedi.

Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara ise projede emeği geçenlere teşekkürlerini iletti. Yapılan konuşmaların ardından dua edildi ve kurban kesildi. Daha sonra protokol üyeleri projenin temeline ilk harcı butona basarak birlikte attı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum