"Şehit aileleri ve gazilerimizin başımızın üzerinde yeri var"

    İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, şehit aileleri ve gazi derneklerini ziyaret etti. Başkan Soyer, gazilerin ve şehit ailelerinin taleplerini dinleyerek "Başımızın üzerinde yeriniz var" dedi.

    "Şehit aileleri ve gazilerimizin başımızın üzerinde yeri var"
    30 Mart 2022 - 12:28 - Güncelleme: 30 Mart 2022 - 12:29

    İlk olarak Muharip Gaziler Derneği İzmir Şubesi'ni ziyaret eden Başkan Soyer, bütün dünyanın zor bir dönemden geçtiğini dile getirerek şöyle konuştu: "Savaşlar oluyor. İnsanlar vatanlarını terk ediyor. Böyle dönemlerde insan gazilerimizin kıymetini daha iyi anlıyor. Bu topraklarda kahramanlar yaşıyor. Sizler bu çabayı göstermeseydiniz bugün bambaşka yerlerde olabilirdik. Bu milletin harcı bu kültürdür. Bu kültürü yaşatan da sizlersiniz. Bu vatanı ayakta tutan şey vatan sevgisidir, millet aşkıdır. Onu da sizler yaşatıyorsunuz. Sizler bize emanetsiniz. Her zaman başımızın üstünde yeriniz var. Gücümüz neye yeterse yapmaya hazırız. Biz bir aileyiz. Sizlerin bizim gönlümüzdeki yeri bambaşka ve bu hep böyle olmaya devam edecek. Tek dileğimiz sizin yüzünüzün gülmesi."

    Başkan Soyer daha sonra Tüm Emniyet Teşkilatı Mensupları Vazife Malulleri ve Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma

    Derneği, İzmir Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Muharip Gaziler Derneği Karşıyaka Şubesi, Şehit Polis Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit, Dul ve Yetimler Derneği ile Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği'ni de ziyaret etti. Şehit aileleri ve gazi dernekleri  desteklerinden dolayı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e teşekkür etti.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum