Seferihisar'a 5 yıldızlı Emniyet Müdürlüğü binası yapılıyor

    İzmir Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından yapımı gerçekleşen Seferihisar İlçe Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binasında yürütülen çalışmalarda sona gelindi. Yetkililer ile temasta bulunan AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın binanın yeni yılda hizmete gireceği bilgisini paylaştı.

    Seferihisar'a 5 yıldızlı Emniyet Müdürlüğü binası yapılıyor
    22 Kasım 2023 - 09:44
    AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, binanın engelli yönetmeliğine uygun olarak düzenlendiğini ve engelli vatandaşların rahat erişimine olanak tanıyacağını vurgularken, “Emniyet Müdürlüğü binamız ilçemizin önemli ihtiyaçlarından birisiydi. Geçtiğimiz yıllarda yıkımı gerçekleştirilen İlçe Emniyet Müdürlüğü binamız, titiz bir çalışmayla yerini modern teknoloji ve alt yapıya sahip, ilçemize yakışacak bir yapıya bıraktı. Daha önce gerçekleştirdiğimiz şantiye ziyaretimizde, yapımını üstlenen inşaat şirketinin müdürü Celal Solar’dan çalışmalar hakkında bilgi almıştık. Emniyet binamızda erişilebilirlik yönetmeliğine uygun düzenlemelerin projelerde yer aldığını gözlemlemiştik. Tüm vatandaşlarımızın, özellikle de engelli vatandaşlarımızın kamu hizmetlerine kolaylıkla erişebilmesi bizim için büyük bir önem taşıyor. Bu doğrultuda Seferihisar İlçe Emniyet Müdürlüğü binamız, son teknolojiyle planlanmış bir çalışma ile inşa edildi. Son montaj aşamasının ve çevre düzenlemelerinin tamamlanmasının ardından 2024’ün ilk aylarında vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Seferihisarlı vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğine önemli bir destek olacak yeni hizmet binası, Emniyet Teşkilatımıza ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.



    Aydın’dan emeği geçenlere teşekkür
    Başkan Aydın, projede emeği geçen herkese teşekkürlerini ileterek; “Bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Hamza Dağ’a, AK Parti İzmir Milletvekillerimize, Emniyet Genel Müdürlüğümüze, İzmir Valiliğimize, İzmir İl Emniyet Müdürlüğümüze, İzmir Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı'na ve emeği geçen herkese şahsım, teşkilatım ve ilçem adına teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum