Savcı Sayan: Asıl saldıranlar onlar

    İzmir’in Buca ilçesinde dün akşam saatlerinde Cumhur İttifakı ile Millet İttifakı’nı karşı karşıya getiren kavgayla ilgili konuşan AK Parti adayı Savcı Sayan, “Otobüsümüzle geçerken, kumarhanede oturanlar zafer işaretleri ile saldırıp Sayın cumhurbaşkanımıza ve bana hakaret ettiler, otobüsümüzün camını kırdılar. Danışmanımın kafasını okey ıstakasıyla yardılar. Mağdur biziz” dedi.

    Savcı Sayan: Asıl saldıranlar onlar
    09 Mayıs 2023 - 11:10
    Buca’da Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun pankartlarının olduğu bir kahvehaneye yapılan saldırı ile ilgili hedef tahtasına konulan AK Parti İzmir Milletvekili adayı Savcı Sayan açıklama yayınladı.
    AK Partili Sayan sosyal medyadan yaptığı açıklamada ilk olarak kendilerine bir saldırı olduğunu söyledi ve kendisine yönelik olarak sarf edilen “Savcı Sayan saldırıyı düzenleyenler arasında” iddialarını da yalanladı.

    BEN OFİSLERİMİZİ ZİYARET ETTİM
    AK Partili Sayan, ilk saldırının kahvehaneden geldiğini iddia ederek “Siz Allah’tan korkmuyor,kuldan utanmıyorsunuz. Ben İzmir’de yaptığım seçim çalışmalarında her yer yerde sizin seçim ofislerinizi ziyaret ettim. Bugün kumarhanenin önünden otobüsümüzle geçerken, kumarhanede oturanlar zafer işaretleri ile bana saldırıp Sayın cumhurbaşkanımıza ve bana hakaret ettiler otobüsümüzün camını kırdılar “aşağıya inip niye bunu yapıyorsunuz” diyen danışmanımın kafasını okey ıstakasıyla kırdılar” dedi.

    Buca’daki kavga olayında AK Partili Sayan’dan açıklama: Seçim ofisi değil kumarhane!

    GECENİN BİR YARISI ÇALIŞMADAN DÖNERKEN NİYE SALDIRACAĞIZ?
    Daha önceden de kendi araçlarının saldırıya uğradığını söyleyen Sayan, “Arkadaşları danışmanımı polislerle birlikte zor kurtarmışlar..Hala saldırıyı biz yapmış oluyoruz. Biz gecenin bir yarısı çalışmadan dönerken niye saldıracağız. Akıl mantık bunu kabul eder mi? 5 gün önce otobüsümün camını parçaladınız.. 2 gün önce Buca gölette piknik alanında seçim minibüslerinizle otobüsümün önünü kesip yol vermediniz dakikalarca zafer işareti yaparak halay çektiniz. Sloganlar attınız yine sakinliğimizi koruduk. Siz saldırılarla bizi korkutacağınızı mı zannediyorsunuz? Size boyun eğeceğimizi mi düşünüyorsunuz? Bugüne kadar yalan iftira ve baskı ile işi götürmeye çalıştınız. Artık bunları unutun. Bugüne kadar bütün tahriklerinize rağmen memleketimizin selameti ve huzuru için hep sustuk. Tahriklerinize rağmen duruşumuzu bozmadık” ifadelerini kullandı

    ORASI SEÇİM OFİSİ DEĞİL, KUMARHANE
    Son olarak ise Sayan kahvehanenin kumarhane olduğunu iddia etti. Sayan açıklamasında, “Biliyorum topladığım kalabalıklar, yaptığım çalışmalar, birlik ve beraberlik sözlerim sizi rahatsız etmiş. Ama biz kardeşlik sözlerini söylemeye devam edeceğiz. Ayrıca bu kumarhane ne zamandan beri sizin seçim ofisiniz oldu? Karar verin bu mekan kumarhane mi, seçim ofisiniz mi?” şeklinde konuştu.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum