Şaşal Su artık zincir marketlerde satışta

    İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden İzDoğa’nın çalışmalarıyla tekrar üretilmeye başlanan asırlık Cumhuriyet markası Şaşal Su’yun dağıtım alanı genişliyor. Şaşal Su, A101 ile el sıkışarak anlaşmalı olduğu zincir market sayısını yediye çıkardı. Şaşal Su’ya A101’in İzmir’deki tüm marketlerinden ulaşılabilecek.

    Şaşal Su artık zincir marketlerde satışta
    16 Şubat 2024 - 10:25 - Güncelleme: 16 Şubat 2024 - 11:28

    91 yıllık bir Cumhuriyet markası olan Şaşal Su’yu İzmirlilerle yeniden buluşturan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Şaşal Su’yun dağıtım alanını genişletiyor.Geçen ay Gürmar, Ege Çarşı Mağazaları, Acem Market, Fırat AVM, Alternatif Marketler ve Promosyon Marketleri ile anlaşarak Şaşal Su’yun dağıtımına başlanmıştı. Şaşal Su’yun anlaşmalı olduğu marketler listesine A101 de eklendi. Bu sayede Şaşal Su, İzmir’deki yedi zincir marketin raflarına giriş yaptı. A101 marketlerinin de satış ağına eklenmesiyle Şaşal Su, İzmir’in tüm ilçelerine yayıldı.

    İkinci dolum tesisi tamamlanıyor

    İzDoğa’nın bir yıldan kısa sürede baştan sona yenilediği ve tekrar işletmeye başladığı Şaşal Su Fabrikası 22 Eylül 2023’te açılmıştı. Açıldığı günden beri aralıksız üretim yapılan fabrikada 330 ve 750 ml cam şişe ve 5 litrelik pet şişe dolumları yapılıyor. 500 ml ve 1,5 litrelik pet şişe dolumlarının yapılacağı ikinci dolum tesisinin kurulumu ise yüzde 85 seviyesinde tamamlandı. İkinci dolum tesisi, çok yakında faaliyete girecek.

    Başvurular sürüyor

    Şaşal Su’ya tüm İzmirlilerin ulaşabilmesi için asırlık markanın satışını yapmak isteyen işletmeler satış noktası veya bayilik alabiliyor. İşletmeler, [email protected] adresine e-posta yoluyla ya da 444 77 51’i arayarak bayilik ve satış noktası olma başvurusunda bulunabiliyor.

    Şaşal Su ile ilgili ayrıntılı bilgiye sasalsu.com’dan ulaşılabilir.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum