• Reklam

'Sarı kırmızı giyen herkes bir gün ölecek'

Spor Toto 1'inci Lig'de Göztepe ile Altay arasında oynanan İzmir derbisinde olayların başlamasına neden olan sis ve işaret fişeğini stada sırt çantasıyla sokup tuvalete bırakan özel ambulansın şoförü Anıl Gügercin'in sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar dehşete düşürdü.

'Sarı kırmızı giyen herkes bir gün ölecek'
30 Kasım 2022 - 13:29 - Güncelleme: 30 Kasım 2022 - 13:38

Spor Toto 1'inci Lig'de Göztepe ile Altay arasında oynanan İzmir derbisi çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi. Gürsel Aksel Stadyumu'ndaki karşılaşmanın 22'nci dakikasından sonra Altay tribünlerinden Göztepeli taraftarlara fişek atıldı. Tribünde bazı taraftarlar yaralandı.
22'nci dakikada tatil edilen Göztepe-Altay maçı sonrası soruşturma sürerken, Göztepe taraftarı Mehmet Çakır'ı yaralayan işaret fişeklerini Gürsel Aksel Stadı'na soktuğu belirlenen özel ambulans şoförü Anıl Gügercin'in (25) sosyal medya paylaşımları ortaya çıktı. Altay taraftarı olduğu öğrenilen Anıl Gügercin'in, 7 yıl önce, sosyal medya hesabından 'Sarı kırmızı giyen herkes bir gün ölecek' paylaşımını yaptığı görüldü.
Adeta tüm hayatını Altay'a adayan Gügercin'in fanatik bir taraftar olduğu ortaya çıktı. Sosyal medya hesabında kendini Altay Tribün'de Genel Müdür olarak tanımlayan Anıl Gügercin'in Altay formalı, atkı ve eşofmanıyla çekilmiş çok sayıda fotoğrafına ulaşıldı.
Altay'ın deplasmandaki maçlarını da kaçırmayan Gügercin'in paylaşımlarında tribünlerde en önde slogan atarken görüldüğü belirtildi.

 

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum