'Sapık Sinan' gözaltına alındı

    Müge Anlı ile Tatlı Sert programında araştırılan Arife Gökçe olayının baş şüphelisi konumunda bulunan ve hakkındaki iddialar ile bu iddialara verdiği tepkilerle gündem olan Sinan Sardoğan gözaltına alındı.

    'Sapık Sinan' gözaltına alındı
    07 Ocak 2023 - 10:55

    Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Arife Gökçe’nin kaybı araştırılmaya devam ediyor. Köyün yaşlı kadınlarına cinsel içerikli mesaj atan iddiaların odağındaki Sinan Sardoğan gözaltına alındı.

    Tokat'ta yaşayan Fikri Gökçe, 64 yaşındaki eşi Arife Gökçe'nin bulunması için Müge Anlı ve ekibinin kapısını çaldı. 12 torun sahibi, 64 yaşındaki talihsiz kadının kaybında tek şüphelinin ise taciz mesajı atıp ardından evinin etrafında dolaşmaya başlayan Sinan Sardoğan olduğu iddia edildi. Daha önce öz kardeşine bile müstehcen mesajlar attığı öğrenilen Sinan'ın telefonunda yüzlerce isimsiz kadın numarası olduğu öne sürülüyor.
    Hakkındaki korkunç iddialar karşısında "hayır" demekle yetinen ve ses kayıtlarına rağmen kendi sözlerini de reddeden Sardoğan, Müge Anlı ve Avukat Rahmi Özkan'ı çileden çıkardı. Türkiye'nin konuştuğu olay ardından birçok kişi hakkında 23 adli işlem bulunduğu ortaya çıkan Sinan Sardoğan'ın tutuklanması için yetkililere seslendi.



    Sosyal medyada ‘Sapık Sinan’ olarak bilinen Sinan Sardoğan’ın  gözaltına alındığı görüntüler ise bir Instagram sayfası tarafından yayınlandı. Görüntülerde polis ekipleri Sinan Sardoğan’ın kaldığı otel odasına gelerek gözaltı kararını tebliğ ediyor ve üst araması yapıyor. Ardından Sinan Sardoğan’ın ters kelepçe yapılarak gözaltına alındığı görülüyor.




    Küçük yaşta bir çocuğa istismar iddiasıyla Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile gözaltına alındığı belirtilen görüntülerde Sardoğan muhabirin sorduğu sorularına “Bilmiyorum” yanıtını verdiği görülüyor. Ayrıca, “Arife Gökçe nerede?” sorusuna Sinan Sardoğan, “Bilmiyorum” diye cevap veriyor.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum