Sandık görevlisine soruşturma

    Fatih Portakal, kendisiyle birlikte zafer işareti yapan sandık görevlisi hakkında tutanak tutulduğunu duyurdu. Vatandaşlar da "Sandık başı gösteri, siyaset yeri değil. Görevli şov yapamaz" diye tepki gösterdi.

    Sandık görevlisine soruşturma
    28 Mayıs 2023 - 16:26
    Fox'tan ayrılıp youtube kanalı açan ama başarılı olamayınca Sözcü tv'ye geçen sunucu Fatih Portakal, oy kullandığı sandıkta kendisiyle birlikte zafer işareti yapan kadın sandık görevlisi hakkında tutanak tutulduğunu duyurdu.

    Fatih Portakal oyunu zafer işareti yaparak kullanarak,”Oyumun rengi belli: illa ki değişim” ifadesini kullanmıştı.

    Portakal, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Bu kez ikinci kullandım. 1 dk’da işi bitirdim. Oyumun rengi belli: illa ki değişim. Sıra akşamda seçim yayınında. Kravatın rengini de şimdiden açıklıyorum, bu kez mor değil, yeşil:))” ifadesini kullanmıştı.

    Sonra yaptığı başka bir paylaşımda ise Portakal, şunları yazdı:
    “Yok artık! Sandik başinda evrensel anlamda zaferi ve barışı simgeleyen bu işareti benim gibi yapan görevli kadın hakkında tutanak tutuyorlarmış. Sözün bittiği yer.
    .V işareti hakkında bilgi:
    2. Dünya savası sırasında ortaya çıkmış bir işaret. İngilizce Victory’nin “V” si. 60’lardan sonra yaygin şekilde kullanılmaya başlanmış. Simgelediği kavram barış.”


    YORUMLAR

    • 0 Yorum