Samatta, ünlü besteciyi böyle çıldırttı

    Dün akşam oynanan Trabzonspor - Fenerbahçe maçını izleyen Fazıl Say kendinden geçti! Trabzonspor - Fenerbahçe maçında sarı lacivertli ekibin forveti Mbwana Samatta, müsait bir pozisyonda golü atamayınca Fazıl Say çılgına döndü. Pozisyonun hemen ardından eline yastık alan Fenerbahçeli Say, sinir krizi geçirdi.

    Samatta, ünlü besteciyi böyle çıldırttı
    01 Mart 2021 - 16:58

    Piyanist ve besteci Fazıl Say, Fenerbahçe-Trabzonspor maçını izlerken verdiği tepkilerle sosyal medyada çok konuşulanlar arasına girdi. Say, Fenerbahçe'nin kaçırdığı pozisyonu seyrederken eşi piyanist Ece Dağıstan Say, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

    Karşılaşmanın 90. dakikasında Fenerbahçe Tanzanyalı forveti Samatta ile gole çok yaklaştı. Müsait bir pozisyonda topu dışarı atan Samatta derbiyi evinde takip eden Fazil Say'ı çileden çıkardı!

    Kaçan golle birlikte sinirlerine hakim olamayan Say, yerinden fırladı ve eline aldığı yastıkla sağa sola vurmaya başladı.

    Ece Dağıstan Say videoyu "Seni gerçekten seviyorum" notuyla paylaştı.

    Dün gece oynanan maçı Fenerbahçe, Pelkas’ın attığı golle 1-0 kazanmıştı. Maç sonrası Fazıl Say "Oh be. Bravo Fenerbahçe" tweetini paylaştı.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum