• Reklam

Sahte çocuk doktoru ameliyatlara girmiş!

Sahte doktor Ayşem Özkiraz'ın çocuk cerrahisiyle ilgili ameliyatlara girdiği, dikiş attığı ortaya çıktı.

Sahte çocuk doktoru ameliyatlara girmiş!
27 Kasım 2022 - 16:29
Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde ortaya çıkan sahte doktor skandalı ile ilgili tüyler ürperten gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.
Çerkezköy'de bulunan Devlet Hastanesi'nde sahte doktorluk yaptığı anlaşıldıktan sonra emniyet güçlerinin gerçekleştirdiği operasyonla gözaltına alınıp tutuklanan Ayşem Özkiraz'ın ameliyat masasında cerrahi müdahale yaptığına ilişkin görüntüler ortaya çıktı.



İFADESİNDE AİLESİNE SÖYLEDİĞİ YALANI ANLATTI
Sahte doktor emniyetteki ifadesinde, doktorluk meselesiyle ilgili ailesini kandırdığını itiraf etti.
Gerçek sınav sonuç belgesini göstermediğini ve sahte belge hazırladığını belirten Özkiraz, ailesine Çapa Tıp Fakültesini kazandığını açıklağını söyledi.
İstanbul'a gidip özel bir yurtta kaldığını belirten Özkiraz, kendisinden istenlen evraklar için sürekli oyalama taktiğine gittiğini açıkladı.
Zaman zaman Çapa Tıp Fakültesi'ne gidip bazı öğrencilerle tanıştığını belirten Özkiraz, derslere asla girmediğini söyledi.



OKULA GİRMEK İÇİN SAHTE KİMLİK
Okula rahat girebilmek için Eminönü'nde sahte kimlik bastırdığını söyleyen sahte doktor, aynı yerde başka kimlik kartları bastırdığını da itiraf etti.
Annesini rahatsızlığı sebebiyle Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne getirdiği söyleyen Ayşem Özkiraz, kendiin doktor olarak tanıttığını ve farklı zamanlarda aynı hastaneye sürekli giderek acil serviste vakit geçirdiğini belirtti.



"AMELİYATLARA GİRDİM"
Çocuk Cerrahisi alanına ilgi duyduğunu belirten Özkiraz, hazırladığı sahte sınav sonuç belgesi ile daha önceden tanıştığı doktorun yanına gidip görüştüğünü açıkladı.
Bu sayede tüm branşlardaki doktorlarla tanıştığını belirten sahte doktor, söz konusu ifadede muayenelere ve ameliyatlara girdiğini, zamanla ameliyat sonunda dikiş işlemlerini de yaptığını söyledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum