• Reklam

Sahil yolları yaza hazırlanıyor

Belediye Başkan v. Kaymakam Dayanç, Urla Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Sahil yolları yaza hazırlanıyor
12 Mayıs 2022 - 15:08
İlk olarak İskele sahil yolu projesi çalışmalarını inceleyen Dayanç, “Sahil bandındaki düzenlemelerimiz başladı. En kısa zamanda bitirilecektir. Sahil şeritlerimiz Urla’mıza yakışır şekilde çok güzel bir hale gelecek. Hem vatandaşımız hem de esnafımız memnun kalacak” dedi.

Daha sonra Çeşmealtı’nda devam eden çalışmaları inceleyen Dayanç, Harbiye Caddesi kaldırım ve asfalt çalışması hakkında bilgi aldı. Kaldırım düzenlemesinde sona gelindiği, Cuma gününden itibaren de cadde boyunca asfaltlama çalışmasının başlayacağını belirten Dayanç, “İlçemizin en güzel bölgelerinden biri olan Çeşmealtı yaptığımız çalışmalar sonrası çok daha güzel olacak. Halkımızın yıllardır beklediği yatırımları gerçekleştiriyoruz. Bizler Urla için, halkımız için çalışıyoruz. Planladığımız tüm çalışmalar bittiğinde Urla daha da yaşanabilir bir ilçe olacak” dedi. 

Çeşmealtı bölgesine yapımı devam eden yarı kapalı pazaryeri inşaatını da ziyaret eden Dayanç, pazaryerinde yapılan çalışmalarda sona gelindiğini belirterek, en kısa sürede halkımızın hizmetine sunulacağını söyledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum