Sağlık Bakanı, canlı yayında aşı oldu

    Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aşı gündemiyle toplanan Bilim Kurulu Toplantısı'nın ardından kritik açıklamalar yaptı. Bakan Koca, yarından itibaren sağlık çalışanlarını aşılanmasına başlanacağını duyurdu. Fahrettin Koca, Koronavirüs Bilim Kurulu üyeleriyle birlikte Ankara Şehir Hastanesi'ne geçti. Bakan Koca ve beraberindekiler koronavirüs aşısı oldu.

    Sağlık Bakanı, canlı yayında aşı oldu
    13 Ocak 2021 - 19:33 - Güncelleme: 13 Ocak 2021 - 19:37

    Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı Çinli Sinovac şirketi tarafından geliştirilen koronavirüs aşısını oldu. Bakan Koca, aşıdan sonra şunları söyledi:

    AŞI SONRASI İLK SÖZLER

    Ben öncelikle bu aşılama çalışmasının, programının milletimize hayırlar getirmesini diliyorum. Daha önce de tünelin ucunda ışık göründü demiştim hatırlarsanız.
    Bugün de öyle bir gün. Aşının dünyada başlamasıyla birlikte bu ışığı görmüştük. Önümüzdeki günlerin aydınlık olacağına inanıyorum. Milletimize, memleketimize hayırlı olmasını diliyorum. Ve herkesin de mutlak aşı olması gerektiğinin altını çizmek istiyorum.

    Çünkü bu hastalıktan korunmanın en önemli yollarından birisi aşı. Normal eski hayatımıza dönmek için aşıyı mutlaka yaptırmamız gerekiyor.

    YORUMLAR

    • 1 Yorum
    • Murat Durudoğan
      3 yıl önce
      İnanalım mı? Aşı mı oldu yoksa o aşı diye gösterilen şişede serum, hafif ağrı kesici gibi birşey mi? Allah bir dediklerine bile inanmıyorum.