• Reklam

Rubato solisti: Bana şantajda bulundu

Sevgilisine uyguladığı şiddetten dolayı yargılanan Rubato grubunun solisti Özer Arkun, Burcu Yılmaz hakkında, kendisine şantaj yaptığı ve iftira attığı gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.

Rubato solisti: Bana şantajda bulundu
07 Mart 2021 - 15:19

Şiddet, taciz, şantaj...

Rubato grubunun solisti Özer Arkun, metresine şiddet uyguladığı davada yargılanması devam ederken yeni bir rezaletle gündeme geldi. Evlenmeden aynı evde yaşadığı metresi Burcu Yılmaz’ın kendisine şantaj uyguladığını ve para istediğini iddia etti.

Burcu Yılmaz'a şiddet uyguladığı belirtilen Özer Arkun, yerdeki kanları temizliyor

Rubato solisti, suç duyurusunda bulundu

Eski metresi hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvuruda bulunan Özer Arkun, "Aramızda tartışma çıktı. Üzerime saldırdı, tişörtümü yırttı. Ama olaydan sonra Sivas'a, onun ailesinin yanına bile gittik. Bu çelişki değil mi?" dedi.

'Ayrılmak istediğim için şantaj yaptı'

Ayrılmak istediği için Yılmaz’ın kendisine şantaj yaptığını söyleyen Arkun, "Burcu'nun tavırlarının normal olmadığını anladım ve ilişkimizi sonlandırmak istedim. Bunun üzerine kariyerimi bitirebileceğini söyleyip bana şantaj yaptı. 40 bin lira teklif ettim, az buldu. Tehdit, hakaret, şantaja maruz kaldım." ifadelerini kullandı.

Burcu Yılmaz hakkında soruşturma

Arkun'un şikayeti üzerine İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Burcu Yılmaz hakkında soruşturma başlatıldı.

Burcu Yılmaz ise ifadesinde başına gelenleri şu şekilde anlatmıştı:

"2020 Mart ayında evlilik kararı alıp Üsküdar'da beraber yaşamaya başladık. 4 Mayıs'da evlilik yüzünden aramızda tartışma çıktı. Bana küfür edip su dolu bardağı kafama fırlattı. Kapıyı kilitleyip anahtarı aldı. Sağ kolumu geriye bükerek yumrukladı. Her yerim kan içindeydi. Dudaklarım patladı. Kolumda morluklar vardı. Dayak yüzünden bilimcimi kaybettim. Gözümü açtığımda yüzüme buz torbası koyuyordu. Bana 'Olayı kimseye söylemezsen seni hastaneye götürürüm' dedi. Korkmuş olduğumdan hastanede merdivenden düştüğümü söyledim. Özer'in evde benim kanlarımı temizlerken çok kısa bir videosunu çektim."

YORUMLAR

  • 0 Yorum