Psikowell Danışmanlık Merkezi hizmete açıldı

    İzmir’in tanınmış Bireysel ve kurumsal iletişim danışmanlarından Emre Baştürk’ün hizmetleri farklı bir aşamaya taşımak amacıyla kurduğu Psikowell Danışmanlık Merkezi açıldı.

    Psikowell Danışmanlık Merkezi hizmete açıldı
    07 Mart 2024 - 10:30 - Güncelleme: 07 Mart 2024 - 14:31
    İzmir’in tanınmış Bireysel ve kurumsal iletişim danışmanlarından Emre Baştürk’ün hizmetleri farklı bir aşamaya taşımak için kurduğu Psikowell Danışmanlık Merkezi açılışına İzmir’in çok tanınmış iş adamı ve siyasetçisi ile kanaat önderleri katıldı.



    Açılıştan sonra gazeteciler sorularını yanıtlayan, İletişim Danışmanı Emre Baştürk şunları dile getirdi ‘’Merkezimizde bireysel danışmanlık, çift ve aile danışmanlığı, kurumsal firmalara danışmanlık hizmeti vermekteyiz. Psikolojik testler, klinik testler, nöropsikolojik testler, zeka testleri, oyun terapisi, öğrenci-sınav-ergen danışmanlığı ve kariyer planlama gibi konularda eğitimli uzman ekibimizle hizmet veriyoruz. Merkezimize gelen hastaların Kapı Kapı dolaşmadan tek elden ihtiyaç duyulan doktor ve uzmanlarla buluşmasını sağlıyoruz. Bu yeni hizmet modelimizi öncelikle İzmir’de önünüzdeki 3 yıl içerisinde de tüm Türkiye’de yaygınlaştırmak istiyoruz’’ dedi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum