Polisler öğrencilere polislik mesleğini anlattı

    İZMİR Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen 'Biz İzmiriz 3' projesi kapsamında ortaokul öğrencilerine polis birimleri gezisi düzenlendi.

    Polisler öğrencilere polislik mesleğini anlattı
    26 Kasım 2021 - 14:56 - Güncelleme: 26 Kasım 2021 - 14:56

    Ortaokul öğrencilerinin polislik mesleğini tanıması ve polis sevgisi kazanmaları için harekete geçen İzmir Çocuk Şube Müdürlüğü, Bornova Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü bahçesinde  'Biz İzmiriz 3' projesi kapsamında etkinlik düzenledi. Etkinliğe  Karabağlar Emir Sultan Ortaokulu, Yavuz Selim Ortaokulu, Buca Burhan Özfatura Ortaokulu ve Konak Kıbrıs Şehitleri Ortaokulu olmak üzere 4 okuldan toplam 120 öğrenci katıldı.

    Köpek Eğitim Merkezi, Atlı Polis Birliği, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Şahin Timleri, Çevre, Doğa ve Hayvan Koruma Büro Amirliği, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü, Özel Harekat Şube Müdürlüğü, Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü Yunus Timleri öğrencilerle bir araya geldi. Polislik mesleği hakkında öğrencileri bilgilendiren birimler daha sonra birlikte öğle yemeği yedi. Öte yandan ekipler katılım sağlayan öğrencilere hediye verdi.  


     

     


    YORUMLAR

    • 0 Yorum