• Reklam

Pekcan; havuz tasarım ve yapımının öncüsü

Pekcan; Ege bölgesinin kalbinde, hareketli İzmir şehrinde, müşterilerinin yaşamlarının lüksünü ve konforunu artırma vizyonuyla 1994 yılında bir şirket kuruldu.

Pekcan; havuz tasarım ve yapımının öncüsü
01 Haziran 2023 - 10:56

Pekcan; Ege bölgesinin kalbinde, hareketli İzmir şehrinde, müşterilerinin yaşamlarının lüksünü ve konforunu artırma vizyonuyla 1994 yılında bir şirket kuruldu. Havuz yapım sektörünün lider isimlerinden Pekcan ismi, o zamandan beri kalite, yenilik ve uzmanlık ile eş anlamlı hale geldi.
Bugün Pekcan, betonarme yüzme havuz yapımı, sauna yapımı, Spa&wellness yapımı ve Türk Hamamı yapımında uzmanlaşmış Türkiye’nin lider grup şirketlerini bünyesinde barındıran grup şirketler topluluğudur. Pekcan Grup olarak ilk tasarımdan nihai uygulamaya kadar havuz yapım sürecinin her aşamasını denetlemekle ve hayalinizdeki havuzun gerçekleştirilmesine doğru kesintisiz ve verimli bir yolculuk sağlamakla gurur duymaktayız.
Pekcan'ın belirleyici özelliklerinden biri anahtar teslim hizmet anlayışıdır. Her havuz inşa edilmekle kalmayıp özen ve hassasiyetle işlendikten sonra tamamen kullanıma hazır şekilde müşterilere teslim edilir. Bu kapsamlı yaklaşım, karmaşık bir projenin baştan sona sorunsuz ve profesyonel bir şekilde yönetilmesini sağlayarak müşteriler için süreci basitleştirir.
Pekcan'ın uzmanlığı, villa veya konut havuzu inşaatının ötesine geçiyor. Pekcan, villa havuzu yapımı ve turistik tesis havuzlarının inşasında mükemmelliğiyle ün kazanmış, güzelliği işlevsellikle harmanlayan lüks su ortamları yaratmıştır.
Pekcan Grup ismi altında hizmet veren bir showroom, İzmir Çeşme'de ve İzmir Narlıdere'de birer adet olmak üzere iki adet perakende havuz mağazası ve İzmir Narlıdere'de ve İzmir Güzelbahçe'de bir adet deposu bulunmaktadır.
Yine grup markaları içinde olan havuzdayim.com alışveriş sitesi 2013 yılında yayın hayatına başlamış bir havuz ekipmanları, sauna, SPA ekipmanları ve bahçe ekipmanları satış sitesidir. Havuzdayim.com kısa sürede internet havuzu müşterileri tarafından bilinirlik kazanmış ve artan ivme ile şirketin satış rakamlarına katkı sağlamıştır.
Pekcan, kurulduğu 1994 yılından bu yana, her biri kaliteye ve müşteri memnuniyetine verdiği önemin birer kanıtı olan binlerce yüzme havuzu inşa etmiştir. Tamamlanan proje portföyleri, deneyimleri ve müşterilerinden kazandıkları güven hakkında çok şey anlatıyor.
Pekcan'ın hizmetleri havuz yapımı ile sınırlı değildir. Pekcan Grup olarak bugüne kadar binlerce sauna, SPA & wellness ve hamam projesini başarıyla tamamladık. Bu sağlıklı yaşam olanakları, havuz ortamlarını tamamlayacak ve müşterilerinin boş zamanlarını ve dinlenme deneyimlerini zenginleştirecek şekilde tasarlanmıştır.
Pekcan, hayattan keyif alan insanlar ve bunu hizmet politikası olarak benimsemiş kurumlar için benzersiz, kullanışlı, sağlıklı ve güvenilir ürün ve hizmetler sunar. İnsan odaklı, yeniliklere açık, bilgiyle büyüyen, birlikte kazanmayı ilke edinen kurumsal bir markadır. %100 müşteri memnuniyetini esas alan müşteri odaklı hizmet anlayışı dünya standartlarında ürün ve hizmet kalitesi, sonuç odaklı iş süreçleri, şirket içi ve şirket dışı eğitimler ile işimize olan tutkumuz sayesinde bugün müşterilerimize çok daha güçlü hizmet vermekteyiz.

Pekcan hizmetleri içinde yer alan havuz yapımı, havuz bakımı ve diğer hizmetlerimiz hakkında daha fazla bilgi edinmek ve hayalinizdeki havuzu veya sağlık tesisini planlamaya başlamak için +90 (232) 238 43 33 numaralı telefondan iletişime geçebilir veya pekcan.com.tr web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Pekcan farkını siz de yaşayın. Mühendislerimiz ve uzman kadromuz ile hayaliniz gerçeğe dönüşsün.


YORUMLAR

  • 0 Yorum