Park içine inşa edildi! Bayraklı'nın yeni sosyal tesisi açılışa hazır

    İzmir'in Bayraklı ilçesindeki Ekrem Akurgal Parkı içindeki sosyal tesisin yapımını tamamladı. Kafeterya ve restoran olarak hizmet verecek olan tesis, önümüzdeki günlerde hizmete açılacağını belirten Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, 'Her şey Bayraklı için, ilçemize hayırlı olsun' dedi.

    Park içine inşa edildi! Bayraklı'nın yeni sosyal tesisi açılışa hazır
    03 Ocak 2023 - 12:34 - Güncelleme: 03 Ocak 2023 - 12:36

    Bayraklı Belediyesi, Cengizhan Mahallesi'ndeki Ekrem Akurgal Parkı içinde hizmete açacağı 170 metrekare kapalı alana sahip sosyal tesisin yapımını tamamladı. Tesis, kafeterya ve restoran olarak ilçe sakinlerine hizmet verecek. 68 metrekarelik teras kısmı ve 120 metrekarelik bahçe alanına sahip olan tesis içinde erkek, kadın ve engelli kullanımına uygun tuvaletler de yer alacak. Vatandaşlar, kaliteli gıda ürünlerine uygun fiyatlarla ulaşabilecek. Tesis içerisinde bir de 'Kitap Kafe' yer alacak. Bayraklı'nın sosyal yaşamına renk katması beklenen yeni yaşam alanının önümüzdeki günlerde hizmete açılacağı bildirildi.

    'HER ŞEY BAYRAKLI İÇİN'

    Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal "Vatandaşlarımızın huzur içinde, keyifle vakit geçirebilmeleri için, ilçemizin farklı noktalarında yeni sosyal tesisler açıyor, yeşil oranı yüksek park alanları yaratıyoruz. Cengizhan'daki sosyal tesis de vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda yapımı tamamlanan merkezlerimizden biri. İlçe sakinlerinin kaliteli gıdaya, uygun fiyatlarla ulaşacağı tesisimizi yakın zamanda kullanıma açacağız. Her şey Bayraklı için. İlçemize hayırlı olsun" dedi.(DHA)

    YORUMLAR

    • 0 Yorum