• Reklam

Para aklamakla suçlanan ünlü sanatçı canlı yayında fenalaştı

Şarkıcı Tuğba Özerk'in, Tosuncuk Mehmet Aydın'ın paralarını akladığı iddia edilmişti. Özerk, bugün katıldığı bir TV programında hakkında çıkan haberlerin yalan olduğunu söyledi. Bir süre sonra ise canlı yayında fenalık geçirdi.

Para aklamakla suçlanan ünlü sanatçı canlı yayında fenalaştı
10 Şubat 2022 - 18:43
 Çiftlik Bank'ın kurucusu 'Tosuncuk' Mehmet Aydın, 4 bin 449 kişiyi mağdur etti. Mehmet Aydın hakkında; 'Suç işlemek amacıyla örgüt kurma ve yönetme', 'Bilişim sistemlerini araç olarak kullanmak suretiyle nitelikli dolandırıcılık' ve 'Ticari şirketlerin faaliyeti kapsamında nitelikli dolandırıcılık' suçlarından 83 bin 446 yıla kadar hapis cezası istendi.
Yakın bir tarihte ise şarkıcı Tuğba Özerk'in, Çiftlik Bank isimli oyun sitesiyle binlerce vatandaşı dolandıran 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın'ın paralarını sahibi olduğu şirket üzerinden akladığı iddia edildi.
Yapılan suçlama sonrası Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK), Özerk'in sahibi olduğu şirketin kayıtlarını inceledi.
Hesaplarda gerçekleşen para transferlerinin şüpheli olduğu belirlendi.
Durum, Özerk'in ikamet adresi görünen Çeşme'deki Cumhuriyet Başsavcılığı'na iletildi.
Özerk hakkında, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama suçu kapsamında soruşturma başlatıldığı öğrenildi.


Şarkıcı Özerk ise bugün katıldığı bir magazin programında iddiaların gerçek olmadığını söyledi.
Mehmet Aydın'ın parasını akladığı iddiasını kesin bir dille yalanlayan ve bu konuda her türlü yasal haklarını kullanacağını söyleyen Özerk, programdan ayrılmadan önce sunucuların isteği üzerine bir şarkı okumak için ayak kalktı.
Ancak bir süredir hipofiz tümörü ile mücadele eden şarkıcı, canlı yayında fenalık geçirdi.
Şarkıyı okurken masanın altındaki suyu almaya çalışan şarkıcı, ayakta duramadı. Sunucular, Özerk'e müdahale ederken ekrana başka bir video getirildi.
Reklamların ardından ise Seren Serengil, "Baya rahatsızlandı. Suyu almak istedi ama eli ayağı titrediği için kapağı açamadı. Fenalaştı. Ben Arto'yu ilk kez ağlarken görüyorum. Burada çok acayip bir şey yaşadık. Tuğba yayından ayrılmak zorunda kaldı. O kız gerçekten hasta" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum