Pakistan'a değil Paris'e benzeyecek!

    İzmir'in Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, yeni planlamayla Beştepeler Bölgesi imar planıyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

    Pakistan'a değil Paris'e benzeyecek!
    17 Ocak 2021 - 16:40

    Konak Belediye Meclisi'nde, 14 mahalleyi ve yaklaşık 200 hektarlık bir alanı kapsayan Beştepeler Bölgesi 1/1000 ölçekli uygulama imar planı revizyonu önerisi damga vurdu. Konak Belediye Meclisi, oybirliği ile kabul ettiği ve parselasyon aşamasına gelen Gültepe İmar Planlarının ardından şimdi de Dayıemir, Dolaplıkuyu, İmariye, Selçuk, Aziziye, Tınaztepe, Duatepe, Kocatepe, Çimentepe, 1. Kadriye, 2. Kadriye, Hasan Özdemir, 19 Mayıs ve Zafertepe mahallelerini kapsayan Beştepeler İmar Planı için görüşmelere başladı. Belediyenin ocak ayı ikinci olağan meclisine sunulan Beştepeler Bölgesi 1/1000 ölçekli uygulama imar planı revizyonu önerisi görüşülmek üzere İmar ve Kentsel Dönüşüm Komisyonlarına gönderildi. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, gelişmelerle ilgili sosyal medya hesandan şu paylaşımı yaptı:
     

    Gültepe planlarını boşuna yapmadık... Bu bölgemizin makus talihini değiştirmek için yaptık... Pakistan’a değil Paris’e benzemesi için yaptık.. Şimdi de Beştepeler’in imar planlarını yapıyoruz.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum