Özlem Tezişçi Beşiktaş'ın İzmir Başkanı Olmak İçin Yola Çıktı

    İzmir Beşiktaşlılar Derneği'nde Özlem Tezişçi, ilk kadın başkan olmak için kolları sıvadı. Tezişçi, "Süleyman Seba'nın adını yaşatmak İzmir'in merkezi bir noktasında yer alacak Süleyman Seba Müzesi kuracağız" dedi.

    Özlem Tezişçi Beşiktaş'ın İzmir Başkanı Olmak İçin Yola Çıktı
    26 Ocak 2024 - 08:58
    İzmir Beşiktaşlılar Derneği Başkan adayı Özlem Tezişçi, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yola çıktı. 

    Tezici, başkan seçilmesi halinde, yapacağı projeleri üyelerine sundu. Özlem Tezişçi'nin en büyük projesi ise ,Beşiktaş'ın efsane başkanı Süleyman Seba' nın adını yaşatmak.



    Tezişçi, yaptığı açıklamada;

    "Süleyman Seba’nın ismini ölümsüzleştirmek, Beşiktaş kültürünü ve felsefesini gelecek nesillere aktarmak amacıyla Süleyman Seba Müzesi projesini hayata geçirmeyi planlıyoruz.



    Müzemiz, İzmir’in işlek ve günlük insan sirkülasyonunun olduğu bir yerde yer alacak. 
    Müzede, Süleyman Seba’nın hayatı, efsane başkanlığı ve Türk futboluna yaptığı katkılar hakkında bilgi veren sergiler yer alacak. 



    Ayrıca, Beşiktaş’ımızın tarihini ve kültürünü anlatan bölümlerde olacak. 
    Bir bölümü küçük bir kafeterya, bir bölümü derneğimizin idari ve iletişim merkezi olarak da kullanılacak olan müzemiz, iletişim kurulamamış binlerce İzmirli Beşiktaşlıyla da iletişim kurulmasına ciddi katkı sağlayacak.



    Bu çerçevede, İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden sorumlu İzmir Vali Yardımcılığı ve kıymetli Bürokrat Beşiktaşlı dostlarımız ile ön görüşmelerimizi gerçekleştirdik.



    Hayata geçirmek için tüm çabamızı ve özverimizi harcayacağımız bu projemiz, göreve gelmemiz halinde, Genel Kurulumuza olağanüstü bir toplantıyla detaylıca sunulacak.
    Onayınız ile hayata geçirelecektir." dedi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum