Oyuncu Onur Tuna SMA hastası Merve İçin Gelibolu'da basketbol oynadı

    ÇANAKKALE'nin Gelibolu ilçesinde SMA hastası 4,5 yaşındaki Merve Tekin'e yardım amaçlı düzenlenen etkinliğe katılan dizi ve sinema oyuncusu Onur Tuna, basketbol oynadı.

    Oyuncu Onur Tuna SMA hastası Merve İçin Gelibolu'da basketbol oynadı
    08 Temmuz 2023 - 17:23 - Güncelleme: 08 Temmuz 2023 - 17:24

    SMA hastası minik Merve Tekin'e yardım için Gelibolu Anadolu lisesi mezunları tarafından, Gelibolulu dizi ve sinema oyuncu Onur Tuna ve yapımcı-yönetmen Gökhan Tarkan Karaman ve profesyonel denizci Adnan Akdağ'ında katılımı ile  basketbol etkinliği düzenlendi . Gelibolu Mehmet Akif Ersoy Spor Salonu'nda etkinlik kapsamında, dün akşam düzenlene dostluk maçının davetiyeleri SMA hastalığı ile mücadele eden Merve Tekin tedavisi için gerekli paranın toplanması için düzenlenen kampanyaya bağış kabul edilerek dağıtıldı. Dostluk maçına Gelibolu Anadolu Lisesi'nden mezun öğrencileri ile 'Mucize Doktor', 'Filinta' ve 'Yasak Elma' gibi dizi ve filmlerde rol alan ünlü oyuncu Onur Tuna katıldı.

    Oyuncu Tuna, etkinlikte SMA hastası minik Merve'ye de yakından ilgilendi. Etkinlikteki o anlar katılımcılar ve izleyicileri duygulandırdı.

    Protokol davetlisi olarak etkinliğe katılan Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, müsabakanın sonunda oyunculara dostluk madalyalarını takıp, kupalarını takdim etti. Merve Tekin'e yardım amaçlı düzenlenen bu etkinliğe katılan ünlü oyuncu Onur Tuna "Bu minik kızımıza bir katkımız olacaksa ben çok memnun olacağım. Bu güzel ve anlamlı etkinlik için herkese teşekkür ediyorum" dedi.

    Bu arada Belediye Başkanı Mustafa Özacar'da ünlü oyuncu ve diğer katılımcılara teşekkür etti.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum