Oyuncu olma hayaliyle gitti, acı haberi geldi

    Hatay'dan İstanbul'a oyuncu olma hayaliyle gelen Şükriye Bulgurcu, geçtiğimiz günlerde evinde ölü bulunmuş, acı haber yakınlarını yıkmıştı. Genç kızın ölmeden önce annesinden mantı istediği ortaya çıktı.

    Oyuncu olma hayaliyle gitti, acı haberi geldi
    04 Nisan 2021 - 12:50 - Güncelleme: 04 Nisan 2021 - 13:22
    Hatay Antakya'dan İstanbul'a oyuncu olma hayali ile gelen Şükriye Bulgurcu (28), Kadir Has Üniversitesi sinema ve televizyon bölümünden mezun oldu. Bulgurcu aynı zamanda Müjdat Gezen Tiyatro Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Tek hayali oyuncu olmak olan Şükriye, önceki akşam Küçükçekmece'deki evine geldi.
    İddiaya göre bir arkadaşını arayıp durumunun iyi olmadığını da söyledi. O dakikadan sonra kendisinden bir türlü haber alınamadı. Bulgurcu'ya ulaşamayan arkadaşları yaşadığı adrese geldi. Kapının açılmaması üzerine arkadaşları kapıyı kırarak eve girdi. Genç kızı hareketsiz yatar halde bulan arkadaşları durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi.
    Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde Şükriye Bulgurcu'nun öldüğü belirlendi. Yapılan incelemede genç kızın üzerinde herhangi bir delici, kesici ve ateşli silah izine rastlanmadığı ve darp veya yara bulunmadığı belirtildi.



    Şükriye Bulgurcu İstanbul’da ölü bulundu! Genç kızın son istedi yürekleri burktu!
    Evin kapısının da arkadan kilitli olduğu tespit edildi. Ancak yanı başında herhangi bir intihar bulgusuna da rastlanmadı.
    Şükriye Bulgurcu İstanbul’da ölü bulundu! Genç kızın son istedi yürekleri burktu!



    SON İSTEĞİ MANTI OLDU!
    Oyunculuk hayali olan kızına bakmak için yıllarca hastanede temizlik görevlisi olarak çalışan anne Nadire Bulgurcu, ölüm haberine inanamadı. "Benim kızım ölmedi, o gelip mantı yiyecek" diyen acılı anne akrabaları tarafından güçlükle sakinleştirildi.
    Öte yandan Bulgurcu'nun evinde hem İlçe Emniyet Müdürlüğü hem de Asayiş Şube Müdürlüğü'nden uzman ekipler inceleme yaptı. Milliyet'in haberine göre; Evin kapısı içeriden kilitliydi. Bu detay evde Şükriye'den başka kimsenin olmadığını gösteriyordu.



    Evde herhangi bir boğuşma izi de yoktu. Yapılan aramalarda herhangi bir uyuşturucu maddeye rastlanmadı. Genç kadının vücudunda darp ve herhangi bir yara da yoktu.
    Şükriye'nin ölümü kayıtlara 'şüpheli' olarak girdi. Bulgurcu'nun cenazesi savcının talimatıyla otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Genç kadının ölümündeki sır perdesini, yapılacak detaylı otopsi aralayacak. Genç kızdan geriye ise bu kareler kaldı...

    YORUMLAR

    • 0 Yorum