• Reklam

Otelde ırkçılık yüzünden kavga

Bikinili kadının Brezilya'daki otel çalışanına vurmak istemesiyle başlayan inanılmaz olaylar silsilesi, görgü tanıklarının kaydettiği videolar sayesinde dünyaya yayıldı.

Otelde ırkçılık yüzünden kavga
09 Ocak 2022 - 19:54
Brezilya'nın Rio de Janeiro kentindeki lüks bir otelin lobisinde yaşananların görüntüsü sosyal medyada paylaşıldı, birkaç gün süren sessizliğin ardından olay dünya çapında yankı buldu.
Yılbaşından bir gün önce kaydedilen videoda, Rio de Janeiro'daki lüks otelin lobisindeki kalabalık dikkat çekiyor. İlk bakışta, bikinili ve şortlu misafirlerin otel görevlileriyle tartıştığı görülüyor.
Ardından bikinili kadının otel görevlisine yaklaşıp saçlarından tuttuğu ve tokat atmaya çalıştığı kayda geçiyor. Kadının ellerinden kurtulan otel çalışanının hedefi, doğrudan kocası oluyor.



Şortlu adam otel çalışanının attığı tek yumrukla yere devrilirken, kadını sakinleştirmek mümkün olmuyor. Görgü tanıklarının gözü önünde gerçekleşen olayların nedeni ise, ırkçılık.
Yerel medya, lüks otelde konaklayan çiftin kendilerine siyah bir garsonun hizmet etmesine sinirlendiğini ve tesisi birbirine katan olayları başlattığını aktarıyor.
Video kaydının başında da, siyah bir erkek resepsiyondaki görevliye gayet ölçülü bir şekilde kendisine yönelik ırkçı ifadeler kullanıldığını belirtiyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum