Önce annesi, iki gün sonra kendisi koronadan öldü

    Kuşadası’nın sevilen simalarından Eyüp Can İnanç, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

    Önce annesi, iki gün sonra kendisi koronadan öldü
    15 Aralık 2021 - 19:05
    Genç Parti Kuşadası eski İlçe Başkanı olan ilçenin sevilen turizmcilerinden Eyüp Can İnanç, koronaya yakalanan ve yaşamını yitiren annesini toprağa verdikten iki gün sonra, aynı nedenle yaşamını yitirdi. Virüsü annesinin tedavisi döneminde kaptığı tahmin edilen İnanç, fenalaştıktan sonra İzmir'de hastaneye götürülürken yolda yaşamını yitirdi.
    Ölümü Kuşadası'nda büyük üzüntü yadratan turizmci İnanç'ın ablası, turizmci Canan İnanç'ın da yine korona virüs şüphesiyle hastaneye kaldırılarak tedaviye alındığı öğrenildi

    YORUMLAR

    • 3 Yorum
    • Hüseyin
      2 yıl önce
      Ölmeden önce RABBİMİZ ALLAH'ın hükümlerine dönelim ve Rasulüne s.a.v sünnetine itaat edelim.tevbe edelim kuşadasini yaratan YÜCE RABBİMİZ ALLAH in mülkünde yasiyoruz fani dunya nefsimize nasihat edelim içki kumar faiz put türbe şirk ve tağutlardan uzak duralım ne MUTLU MÜSLÜMAN ım diyene ve ölene
    • Efendi ORAK
      2 yıl önce
      Eyüp Can’ın vefatı ile Kuşadası’nın rengi biraz daha soldu. Kendisi ve annesine Allahtan rahmetler, yakınları ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum.
    • Mahmut Öztürk
      2 yıl önce
      Bizi erken bırakıp gitin Eyüp Can ,daha dün saat 15.25 de seninle görüşüp Rahmetli Annen için başsağlığı dilemiştim.Mekkanın Cennet Olsun.