Olten Filarmoni Orkestrası ile "Evrenselden Öze"

    Olten Filarmoni Orkestrası 8. Sanat Sezonu’nu “Evrenselden Öze” isimli Burcu Soysev Konseri ile açıyor. Şef Tulio Gagliardo Varas Yönetimindeki Orkestra 3 Kasım Çarşamba akşamı Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu’nda Türk Halk Müziğini sevdiren Opera Sanatçısı Burcu Soysev’i ağırlıyor.

    Olten Filarmoni Orkestrası ile "Evrenselden Öze"
    02 Kasım 2021 - 12:27
    İzmir’in ilk özel orkestrası olarak Dünyaca ünlü sanatçıların dikkatini İzmir’e çekmeyi başaran Olten Filarmoni Orkestrası pandemi sürecinde ara verdiği konserlerine 8. Sanat sezonunda çok özel bir konser ile devam ediyor. İstanbul Devlet Operası Sopranolarından, türkülere kattığı opera dokunuşlarıyla adından söz ettiren Burcu Soysev Şef Tulio Gagliardo Varas Yönetimi’ndeki Olten Filarmoni Orkestrası ile sezon açılış konserine hazırlanıyor.


    Burcu Soysev konserin ilk bölümünde Opera dünyasında klasik denilebilecek eserleri, ikinci bölümde ise hepimizin bildiği halk ezgilerini geniş bir repertuarla sanatseverlerle buluşturacak. Pandemi sonrasında ilk kez seyirci ile buluşacak olan Olten Filarmoni Orkestrası bu özel konser ile izleyicisine sanat dolu bir akşam yaşatmayı hedefliyor.



    Olten Filarmoni Orkestrası ile “Evrensel’den Öze” Konseri 3 Kasım Çarşamba akşamı saat:20.30’da İzmir Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleşecek.
     

    YORUMLAR

    • 0 Yorum