Olay olay! İzmir belediye meclisi karıştı

    Gündem dışı bölümde söz alan AK Partili Meclis Üyesi Demircilioğlu'nun CHP Grubu'na hazımsız göndermesi gerginliğe neden oldu. Başkanvekili Özuslu, Demircilioğlu'na müdahale ederken, CHP'li üyelerin de kürsüye yürümesiyle kısa süreli arbede yaşandı.

    Olay olay! İzmir belediye meclisi karıştı
    12 Haziran 2023 - 20:22 - Güncelleme: 12 Haziran 2023 - 20:43
    Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran ayı ilk oturumu Başkanvekili Mustafa Özuslu idaresinde gerçekleşirken büyük bir gerginliğe sahne oldu. 

    Gündem dışı bölümde söz alan AK Partili Meclisi Üyesi Yusuf Demircilioğlu'nun yaptığı konuşma CHP'li üyelerin tepkisine yol açtı. Konuşmasının odağına seçim sonuçlarını oturtan AK Partili Demircilioğlu kürsüye bir valizle çıktı. Demircilioğlu valizden gramafon, büyüteç ve soda çıkararak CHP Grubu'na "Seçim sonuçlarını duymayanlar için, görmeyenler için ve hazmedemeyenler için" sözleriyle seslendi.



    Başkanvekili Özuslu, valizin dışarıya çıkartılması talimatını verirke CHP'li Meclis Üyesi Serkan Kalmaz, valizi kürsüden almaya çalıştı. Valizi onun elinden alan AK Parti’li Meclis Üyesi Hüsnü Boztepe de valizi alarak güvenlik görevlisine teslim etti. Bu esnada çıkan gerginlikte CHP’li Meclis Üyesi Mehmet Maltepe, AK Parti’li Boztepe’nin üzerine yürüdü.
    Tansiyon CHP'li üyelerin kürsüye yürümesiyle yükseldi ve kısa süreli arbede yaşandı.
     AK Parti’li ve CHP’li meclis üyelerinden bazıları kavgaları ayırmaya çalışırken yere düşen CHP’li Maltepe zor sakinleştirildi.
     

    YORUMLAR

    • 0 Yorum